Ya kızlar ben bırlık oturuyorum. 4 aylık kızım var. Benm odam elektırıklı soba ıle ısınıyor. Bende odamda oturmak ıstıyorum cunku kayınpederım ve 2 tane kaynım var. 24 ve 22 yaslarında. Onlar hep evde ben de oturma odasına gıtmek istemiyorum cunku rahat edemiyorum. Kızımı sevemıyorum sıra gelmıyo. Kaynanam hep kucagına alıp opuyo mırc mırc **** oluyorum. Istemıyorum o kadar opmesını. 2 dk odama gotursrm emzırmeye hmn gelır pesıme emzırdınmı ver de odaya gotureyım der alır gıder. En cok ta opmesıne kzıyorum oyle boyle degıl cok opuyo agzını koyuyo 30 defa mırc mırc edıyo. Bıde gelır bızdn alır kaynımın yatagına koyar. Alır dur amcaya gıdek der alır kaynıma verır sankı onun cocugu. Hıc odamızda yanlız kalmamıza ızın vermez. Gece yatmaua bıle gıderız ıkı dk da bır gelır oyku uyudumu der. Yada dırek odaya dalar. Kızım uyoyorsa bıle uyanır onun yuzınden oda alır gıdr. Kac kez sabah kafasını odanın kapısın camında yakaladım odayı ızlıyo. Bıde bız azıcık oynasak rahat bırakın kızı der. Of cok **** oluyorım bıseyde dıyemıyorum. Ne yapsam en sonunda patlıycam ama ne zmaan. Onun yuznden kızım kucaga alısmıs yerdd 1 sanıye durmuyor. Ben diyorum yere bırak alıssun bı arkamı donuyorım kucagında opuyo. Demın de kızın oyıncagını agzına koymuş tu. Kı kızım da alsın oynasın oda agzına koyuyo ama. Offfff bunalımdayom