0 oy
502 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar 2 bebeğim var biri 5 aylıkk diğeri 3 yaşında 3 yaş olanı 3 gün özel eğitime götürüyorum arta kalan günler ise parrk istiyor çocuk hep ve ortama çıkmasıda önemli diyo öğretmen o yüzden elim ev işine pek gitmiyor yani normal toparla sil supur yapıyorum ancak cam kapı perdeler mutfak dolablari pek yapamiyorum ayda 1 kadın cagrsam bunlar için sizce gereksiz bı sebepmi bilmiyorum kaynanam falan duysa kızar kesin oturdugn evimi temizliyemiyosun der ama hiç demez ben çocuklara bakaym sen evini temzle diye hiç kimse yardıma gelmez

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maddi sıkıntın yoksa çağır hiç bişey sen ve çocuklarından kıymetli değil. İş yapacam diye sana bişey olsa o çocuklar perişan olur öyle düşün 
-Reklam-
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Ben çocuğum yokken bile 2 haftada bir cagiriyordum elim iş tutmuyor istemiyorum diye. Kaynananiza ne oluyorsa aodjsjsjs çok komik ya bu kaynanalar gervekten bu lüksü vermeyin artık su kadınlara lütfen ya. Sen cagirmayacaksin da kim çağıracak kadını. Çağır mis gibi etsin evi ayda 1 zaten az bir cagirma sayisi
0 oy
(5,344 puan) tarafından
ben bir çocukla yapamiyorum haftada 4gun ozel egitim geri kalan gunlerde zaten ya hasta ya parkta
0 oy
tarafından
Kaynanam kızar demen hata bikere.ona ne ki alla alla maddi manevi yanında olmayıp bide hesap sormaya kalkmasın kimse .ona neymiş ev senin bark senin ister haftalık cagirirsin ister dadı tutarsın kime neymiş.yuz verme bukadar .biz robot değiliz oğlumun parası gitmesin diyorsa gelsin girissin eve bı zahmet
0 oy
(2,390 puan) tarafından
1500 2000 arası detaylı temizlik yapıyorlar yoksa 600 e gelen kişi senin yaptığını yapıp gidiyor sadece süpürür siler toz alır bulaşık varsa onu yıkar çamaşır bile utulemiyorlar burda detay yapmaz detayda dolap içi ütü perde yıkama cam silme vs vs var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 218 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asli65_ (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 119 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
0 oy
9 cevap 329 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu