Giriş
Hatırla
Kayıt
Kadınca Sohbet
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Asma yaprağı buzdolabı
+1
oy
154
göst.
7 Haziran 2023
Yemek-Tarifler
kategorisinde
1bebe1anne
(
281
puan)
tarafından
soruldu
Dolapta nasıl saklarım haşlanmış ama öyle koymak istiyorum olurmu siz nasıl yapıyorsunuz yapan varsa
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
+1
oy
7 Haziran 2023
-srn-
(
13,218
puan)
tarafından
cevaplandı
Cok haslama cikinca dagiliyo. Biraz suda cevir soguyunca koy buzdolabi posetine at
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
7 Haziran 2023
biranneemine
(
8,435
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben taze koyuyorum haslamadan deste deste kırılmayacak şekilde poşete koyup. Çıkarınca kaynar suya atıyorum direk
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Haziran 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Hasliyorum biraz sonra süzgeçten süzülürken sonra buzdalabi poşetine kot at buzluğa aynı çıkıyor hep öyle yapıyorum 3 kilo attim yine
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Haziran 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Instagramda gördüm deneyen var mı bilmiyorum. Kuru bir şekilde kavanozlara koyup içine peçete yakıp atıyorlar kapağı kapatıyorlar. Hiç su, tuz vs yok. Deneyen var mı acaba? İşe yarıyor mu?
Biz salamura yapıyoruz hep onda da illa suyu taşıyor
7 Haziran 2023
Mervela
(
7,461
puan)
tarafından
yorumlandı
Peçete yok bende kuru katlayip koyarım kapaklarında kaynatıp kapatırım miss 2 3 sene bile dursa hicbirsey olmuyor
7 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Ha sıcakken konserve gibi yapıyorsunuz. Ya ben kavanoz kapağı kapatma özürlüsüyüm :) ancak eşim evdeyken deneyebilirim bunu:)
7 Haziran 2023
Sukutu lisann
(
219
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende hiç birşey eklemeden kuru bir şekilde katlayarak koyarım yapraklari hiç bir şekilde bozulma olmaz.
Ve tavsiyem kapağını kapatırken iki defa geriye çevirin tık tık ses gelecek iki defa daha sonra sıkıştırın kapatma yönünde çok sağlam oluyor
7 Haziran 2023
Mervela
(
7,461
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaprak kuru oluyor sadece kapağını kaynatıp hemen kapatirsan tutuyor zaten canım biz hep öyle yapıyoruz salamuradan daha güzel bence
7 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Himmm. Kapatma olayını biliyorum normalde ama.ne zaman ben kapatsam o kavanoz bozulur:) kuru kuru koyup sadece kapağı kaynatacam. Bunu deneyeceğim. Teşekkür ederim
7 Haziran 2023
Sukutu lisann
(
219
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaprakları iyice bastırıp aralarında boşluk bırakmamaya dikkat et canım yoksa o zamanda bozuluyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
139
göst.
Salamura asma yaprağı nasıl hazırlanır??
7 Haziran 2023
Diğer
kategorisinde
Alisim49
(
2,564
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
206
göst.
Kızlar asma yaprağı hakinda
13 Mayıs 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Sevgisiz_hayat_47
(
1,051
puan)
tarafından
soruldu
sohbet-tavsiye
0
oy
3
cevap
101
göst.
Asma yaprağı hakinda
10 Mayıs 2023
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Sevgisiz_hayat_47
(
1,051
puan)
tarafından
soruldu
sohbet-tavsiye
0
oy
4
cevap
249
göst.
şok marketten asma yaprağı
5 Nisan 2023
Diğer
kategorisinde
Buket masal
(
2,517
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri
(11)
Aile & Aşk
(83,195)
Alışveriş-Hediye
(22,503)
Astroloji & Burçlar
(15)
Cinsel Yaşam
(168)
Çocuk & Ebeveyn
(812)
Diziler & Filmler
(28)
Ev & Yaşam
(339)
Güzellik-Bakım
(5,571)
İnternet & Teknoloji
(44)
Kültür-Sanat
(2,337)
Moda
(2,310)
Özel Günler & Hijyen
(50)
Para & Ekonomi
(61)
Sağlık-Diyet-Spor
(51,979)
Tatil-Seyehat
(1,442)
Yemek-Tarifler
(14,297)
Diğer
(231,375)
Muhabbet & Sohbet (App)
(38)
Regl Dönemi (app)
(1)
1,439,236
soru
23,662,189
cevap
309,046
kullanıcı
...