Kızlar bır sebepten eşimle kavga ettik haklıyken haksız oldum neyse kagamı dınlemrk elimden biraz uzaklaşmak için annemgilee gittim oda gelip benı almadı annesi gile şarj aleti için gitmiş sabahı neyse olay öğrenilmiş demiş sakın gidip getirmeyin gittiği gibi gelsin demiş kendı dedi bana meyse kaynanam kayınbabam geldi benı aldı demedi bunları sadece kayınbabam aşırı saçma sapan konuştu arabamız var düğün takılarımızla almıştık diyor o arabayı da elinizden alırım ha ne bilim çok gezmeye gidiyorsunuz felan kurul kuruş insan biriktirir felan borçlarımız var ama öyle lüks yerlere gitmiyoruz ayda 2 3 lere cıkıorız 200 300 ancak harcıyoruz neyse annem dedi gitmesin kızım kızımım bu kadar canını sıkıyor ediyor dedi eşim için annemle babam onda arası kötü boşanma aşamada gidio geliyorlar Kayınbabam dedi kızıda mı kendıne benzetecen vs. Sonra orda ben birşey demedim zaten eşimle kavgalıyız kafam allak bullak sonrası annem aradı dedi o nasıl benle öyle konuşur eşimle bir gün sonra annemgile gittik eşim suskundu trıplıdı annem brnı tutuyor dıye annem dedi bir daha böyle bir hareketini görmim vs keşke kızımı size vermeseydım neydınız nasıl oldunuz inceldiği yerden kopsun vs . Eşimde altta kalmadı dedi gemi böyle yürümez ben ne yaptım ki siz böyle diyorsumud hiçten sebepten kızınınızn evliliğini bitirmek istiyorsunuz kızınıza kızım yuvama dön olur böyle şeyler demeniz yerıme gel kızım ayrıl kızım diyorsunuz vs.. Sonra ortada ben kaldım ıkısının arasını düzelttim eşimin gözleri doldu dedi sinirden doldu neyse baktım orda olayı yumısattım annem artık istemiyor ayrıl dıyor ne yapacam şaşırdım