Kizlar faha once bize buyu vs.yapildi saglam bi hoca buldu esim kurtuldum sonra ben acıktım tesetture girdim pardesü yada feracem olmadan disari cikmam namaza basladim ramazan oruclarimi tutamayan ben oruclarimi tuttum ama her ne olduysa ne namazim kaldi ne okudugum kuranlar kaldi hic bisey yapamaz oldum evde sanki surekli bi golge geziyormus gibi geliyor cok agrasif oluyorum sanki esime karsi duygularim söndü sogudum gibi birgun kendime hakim olamayip birine zarar verip oldurmekten korkuyorum 7 yasinda oglum ne laf dinliyor ne söz aslinda dinlemek istiyo ama bisey ona surekli engel oluyor 1 yasinda kizim surekli ama surekli agliyor surekli dusuyor esimin isleri hic yolunda gitmiyor mutlaka bi aksilik cikiyor etrafimizda hasım oldugumuz kisiler var ve bunlar buyu ile ugrasiyorlar birde en cok tuhafima giden kaynanam beni sinirden felc edecek kadar kızdırıyor ayaklarim belim tutmuyor yuruyemiyorum ama karsina gecil sen şusun diyemiyorum
Sizce biz tekrar hocalik mi olduk eger varsa tanidiginiz bana yonlendirir misiniz en azindan baktirmak istiyorum kendime