0 elde var 0 dopsdoğeel takılıyorum.
Sıfır makyaj sıfır bakım ürünü sadece lazere gidiyorum o da seansı 50 lira
Ben cildimde ürün aldıkça kötü oldu önce L'Oreal Paris'in tonik ,temizleme jeli ve kırışıklık karşıtı nemlendiricisini aldım cildim acayip kötü oldu sivilceler çıktı sonra Garnier'in tonik ,nemlendirici krem ve içinde kil olan yüz temizleme peeling'ini aldım onları içinden tek peeling'ini yaradı krem ve tonik yine yüzümü kötü yaptı ,sonra birde nemlendirici olarak Isana'nın hyaluron serumunu kullanıyorum o güzel nemlendiriyor ve sivilce yapmıyor neyse yine Nivea ve Garnier'in güneş kremi var onlarda yüzümde sivilce yapıyor o yüzden yüzüme krem sürmüyorum artık sadece Garnier'in peeling'i ile yüzümü yıkıyorum ve sadece İsana markasının hyaluron serumunu sürüyorum bu kadar tek yüz bakım rutinim bu çok pahalı markalar denemedim işin açıkçası ama yüzümü yarayan iki ürünü buldum banada yeterli geliyor ayın 26 sında cild bakımın var bakalım güzellik merkezinden birde onu denecegim lazer epilasyon uygulamasına gidiyorum cilt bakımı hediye ettiler eğer ondan memnun kalırsam belki guzellik merkezinde arada cild bakımı yaptırim
Hic harcamıyorum aslında harcamak lazım
410,106 soru
12,331,097 cevap
39,210 kullanıcı