0 oy
117 göst.
Aile kategorisinde (309 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 7+5 hamileyim ama ultrasonda kese göründü ama içi bosdu bebek gözükmedi Dr. 4 gün sonra tekrar gelin dedi eğer boş gebelikse kürtaj mi olmam gerekir ? Ve nekadar sure çocuk yapılmaması lazim

2 Cevaplar

0 oy
(174 puan) tarafından
Evet kürtaj olman gerekiyor maalesef ama 9 a kadar beklemiştim ben sonra kanamam olunca gittim koyu siyah leke geldi daha doğrusu gidince kesenin şekli bozulmuştu düşük oluyor diye kurtajoldum 3 ay sonrasında hamilelik dusunebilirsin demişti doktor ama ben bekledim sonra hiç olmadı 2 sene geçti nerdeyse tüp bebek falan mı yapsak diye düşünürken bu ay oldu şükür yani vence hemen yap 
(959 puan) tarafından
2 sene olmadı mı İlk gebelik kac ayda olustu
(959 puan) tarafından
5 aydır benm olmuyor kürtaj dan sonra
(309 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım acaba niye iki sene olmamış
(309 puan) tarafından
İnşallah seninde en kısa zamanda olur canim
(959 puan) tarafından
İki gebelgm de ılk ayda oldu smdi olmuyor bir iki ay beklicem olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorm bir
(309 puan) tarafından
İnşallah herşey yolunda gider canim
(174 puan) tarafından
Evet 2 sene bekledim doktor sıkıntı yok dedi Qfolin diye bı vitamin verdi yumurta kalitesi arttırıcı en son çatlatma iğnesi vurulacaktim oldu
(122 puan) tarafından
Bende senin gibiydim 4 gün önce kürtaj oldum doktor bana 3 ay korun dedi bakalım nolacak
(174 puan) tarafından
3 ay sonra hemen yapmaya başla bide ovulasyon testleriyle dene canim ben iki ay öyle denedim ikinci ay oldu
(959 puan) tarafından
Bu yorumu.yaptigimda adet günümdeydim ve sonraki dönemde olmadım 11+4 günlük smdi hamileyim riskimiz var zor günler geçirdik inslalalh güzel haberler alırım sağlığıyla ilgili Rabb'im isteyen herkese nasip etsin hayrlsıyla  inşallah o ay kafamdan attım ve hamıle kalmışım strest o hesap kitap varya en büyük engel
(174 puan) tarafından
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en güzeli oluruna bırakmak ama onu da her zaman yapamıyoruz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde eminbaby2023 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mina (2,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mina (2,686 puan) tarafından soruldu
0 oy