+1 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (3,949 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Konum Tokat müsait olan çıkıp gelsin :P

image

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi

Ohhh en sevdiğim hemen koşuyorum ☺

(3,949 puan) tarafından
Semaver de koyduk ablacım kirazlar olmuş Dicle yi kap gel ♥️
tarafından
Offf en çok ihtiyacım olan şey şuan hemen geliyorum kuzum Dicle de dünden razı zaten ❤☺
(3,949 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️
tarafından
O postu herkes görüyor şuan burda kendimi de balımı da paylaşırım gelince yaz kuzum atayım fotoğraf ☺
(3,949 puan) tarafından
Geldim ablacım ☺️
tarafından
Hehhh tamam atıyorum bak kuzum ☺
tarafından
Attım canım bak sileyim. ☺
(3,949 puan) tarafından
Nasıl da sana benziyor Dicle kuşum abla ☺️☺️ maşaallah size ♥️♥️♥️ dur ben de atayım bu posta abla sen de bizi gör ☺️♥️
tarafından
Hade at bakalım kuzum bana benziyor mu ayy çok sevindim bak kimse bana benzetmiyor genelde hep eşime benzetiyorlar ☺❤
(3,949 puan) tarafından
Bakış açısı çok farklı galiba abla ben aynı sana benzettim ♥️ attım abla ☺️
tarafından
Yaaa yuz bin kere maşallah siz çok tatlısınız ama Allahim bende diyorum. Niye kanım böyle kaynıyor yaa çok güzelsiniz balım ☺❤ hele kuzucuk aynı sen ama ☺
(3,949 puan) tarafından
Herkes kendini doğurmuşsun diyor zaten abla ☺️ çok teşekkür ederiz ablacım güzel bakan gözlerinden ♥️
tarafından
Yaa canımsın evet evet maşallah ama aynı sen kuzum ne güzel ama bende çok isterdim ama yok anam aynı babası benimki sari sari ☺❤
(3,949 puan) tarafından
Ben sana çok benzettim abla yüzünün uzunluğu ♥️ hayırla büyüdüler de daha çok şekil değiştirirler sjsjsjsj belki ikinci de sejin istediğin gibi aynı sen olur abla ☺️
tarafından
Hahahahaaa bana kalsa ikinci olmayacak ama bakalım kuzum yaşım da geçiyor artık beynim kaldırmıyor ama eşim illa bir kardeşi olsun diyor ☺ evet evet ama seninki aynı tıpa tıp sen seninki daha değişmez ☺❤
(3,949 puan) tarafından
Kardeş için çocuk yapılır mı abla. Bu öyle bir algı var ki sanki kardeşi olmasa büyük bir şeyden eksik kalacak gibi ama ben bunu yendim bizlerin de bir hayatı var insan büyütmek hele ki şu ülkede çok zor. Rabbim bir tane nasip etti çok şükür bu da bize yeter. İyi düşün sen de abla abiyle de konuş eşim 3 çocuk isterdi şimdi tekte karar kıldık sjsjsjw
tarafından
Vallahi kuzum kafam da kaldırmaz artık bu saatten sonra çok şükür bir tane var yeter diyorum zaten bana kalsaydı bir tane bile olmayacaktı ama iyiki olmuş ☺ abine ne desem de boş dinlemiyor beni bu konuda çünkü kendi de çok yardımcı oluyor sağolsun o yüzden bir şey diyemiyorum ☺ bakalım zamanla ne olacak gerçekten böyle bir devirde çok korkuyorum daha şimdiden okula gidecek diye çok endişeliyim Allahim evlatlarımızı korusun ama ortalık çok kötü kuzum
(123,066 puan) tarafından
foto gitmis ☹️
tarafından
Anam sevdoşum yeni fotoğraf çektik minik kuşumla atayım bak teyzesi ❤
at hadi
(3,949 puan) tarafından
Amin abla eşim de çok yardımcı olurdu bana sadcee bezini değiştirirmezdi o da kız evladı diye. Ama beni bu dünya çok endişediyor ve gerçekten coğrafya kader Tokat'ta kalsak belki ama biz sürekli şehir değiştireceğiz bulunduğu ortamlar arkadaşlar sürekli değişecek korumak çok zor o yüzden Hira'm yeter bize onu en güzel şekilde büyütürsek ne mutlu bize ♥️  ilk zamanlar isterdim hatta ikinci yine kız olir diye bütün kıyafetlerini de yıkayıp ütüleyip kaldırdım onlara üzülüyorum sadece sjsjsjsj
(3,949 puan) tarafından
Bize de bak ♥️ üstte kaldı fotoğraf ☺️
cok tatli senin kizin
hulyos bu minnak kus senin kopyannn
len kafana ne taktin
tarafından
Attım sevdoşum ❤

Yaa Rabbım size bağışlasın inşallah kuzum Allahim korusun yavrularimizi gerçekten çok zor kuzum hele kız evlat için o yüzden bende yeter diyorum ama sen daha gençsin ileride belki kararın değişir balım ☺❤
tarafından
Kafama dicoş kendi tacını taktı anne tak fotoğraf çekelim dedi minnoşum teyzesi ☺❤
(3,949 puan) tarafından
Yok abla değişmez. Başa dönmek istemiyorum mama bez emzik gece kalkmalar. Sevda aydınlatsın bizi ikinci bebeği yapalım mı sjsjsjsj
tarafından
Aman Allah olmayanlara versin kuzum yaa gerçekten benim de hiç tekrar başa dönmeye niyetim yok düşünmesi bile strese sokuyor beni ☺
yapin tabi hayatiniz kaysin
(3,949 puan) tarafından
Hayatlarımız yerinde kalsın abla böyle bi günaha girmeyelim ☺️
tarafından
Yaaa ama sen çok yaşa nasıl güldüm ☺☺☺ haklısın vallahi kuzum ❤

Sevdoş kendine arkadaş arıyor canim ☺
(3,949 puan) tarafından
Yok abla o tecrübeyle sabitlenmiş her postta yapmayın diyor sjsjsjsj
tarafından
Ama beni gaza getiriyor kuzum niye bana yapma demiyor dost mu düşman mı bu sevdoş belli değil ☺
yapsin hulyos sende yap
tarafından
Yok sevdoşum büyük konuşmiyayim ama yeter yaşım geçti ömrüm çocuk büyütmekle bitecek en iyisi dicoş yeter
(3,949 puan) tarafından
Biz son noktayı koyduk tek çocuklu olacağız tabii her şey nasip kaçamak falan olur sjsjsjsj hem hayat şartlı her gün pahalı abla tek çocukla her şeyi ona rahatça sunabiliriz.
tarafından
Haklısın kuzum vallahi bende öyle diyorum hep hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız oluruz bu yolda ☺☺☺
-Reklam-
0 oy
(15,442 puan) tarafından

Ay tokat yapraği lazim banada. Satiyorsan alirim. Yardima gelemem :D

(15,442 puan) tarafından
Sor canim beğenirsem anneme ablamlara eltilerime falanda aliriz. Iyi yaprak bulamiyoruz.
tarafından
İnşalalh haber bekliyorum
(3,949 puan) tarafından
Sordum şimdi 300 tl diyor. Geçen sene bir iki iki bidon almış bugün aramış 10 bidon istemiş bu sene gerçekten çok iyi
(15,442 puan) tarafından
5 kiloluk bidon fiyati mi canim?
(3,949 puan) tarafından
Evet 5 kg
0 oy
tarafından
Bebe uyansa bende gidecem ahahshs 
(3,949 puan) tarafından
Kolay gelsin ♥️
0 oy
tarafından
Kolay gelsin bende gürcü köyünden aldım umarım iyi çıkar burası neresi canım 
(3,949 puan) tarafından
Fannı köyü
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Ay mis gibi ya ❤️❤️ kolay gelsin canım ❤️
(3,949 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
(1,755 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
0 oy
(6,994 puan) tarafından
Ay çok severim üzüm yaprağını❤️ topladığımı alırım ama hee:D kolay gelsin 
(3,949 puan) tarafından
Tabii tabii herkes kendininkinin alıyor ☺️
0 oy
(17,183 puan) tarafından
Ohh mis gibi hava kolay gelsin 
(3,949 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
(13,613 puan) tarafından
kolay gelsın canım♥biz dün topladık canım

perde sipariş vermeye gittim kaynanam la görümcem sarmiş pişiyor
(3,949 puan) tarafından
Senin işin tıkırında zaten ☺️
(13,613 puan) tarafından
yedım tabağa koydum kocama götürüyorum dükkana:)
0 oy
(240 puan) tarafından
Bende yeni aldım canım 5 kg bidon  300 TL  6 bidon bayılıyorum tokat yaprağına damarsiz  incecik yemyesil
(3,949 puan) tarafından
Evet çok güzel oluyor hele bizim ko ekşi olur bir de

İlgili sorular

+7 oy
44 cevap 735 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,614 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 505 göst.
14 Ağustos 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 704 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde kmeltem86gmail.com (45 puan) tarafından soruldu

406,234 soru

12,180,062 cevap

36,676 kullanıcı

...