0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki gün önce de aradım geçen zaten sonra yanlış aramisim dedim bakmadı sonra dışarı çıkmıştım falan sen aramissin dedi dünde aradım açtı dışarı çıkacaktım dedi müsait olunca ararım falan dedi bugün hiç aramadı Instagram'da geziyor müsait değilim diyor bana siz olsaniz sorar misiniz neden aramadin diye ne yaparsınız 

25 Cevaplar

0 oy
(11,697 puan) tarafından
hiçbir şey yapmam.. belki konuşabilecek bir ortamda değil ama İnternete girebilecek bir yerde, bu da mümkün. o an benimle de konuşmak istemiyor olabilir. insam bazen en yakınıyla bile konuşmak istemez. 
-Reklam-
0 oy
(15,420 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sende görümcene kafayı takmiş gibisin. İnsan kocasıyla bu kadar haşir neşir olmuyor. Benim görumcem yok. Olsada mesafeli olurdum heralde. 
tarafından
Diğeriyle çok iyiyiz iki görümcem var
(15,420 puan) tarafından
Ne bileyim sürekli denk geliyorum görumce postlari açiyorsun. Yanlış anlama ama bu kadar ilgilenirsen kendilerini çok önemli sanarlar. Bırak önemseme.
tarafından
Doğru dedin neden yanlış anlıym de
(2,147 puan) tarafından
Kız ben de aynısını yazdım. Görümce postu görünce ilk aklıma arkadaş geliyor. Bakıyorum gerçekten o açmış.
(15,420 puan) tarafından
Bazı kişiler tek bir konunun etrafında dönüyorlar. Valla üzülüyorum ben şahsen. Bende anlıyorum başlıktan bu postu kesin şu kişi açmiştir diyorum , bakıyorum gerçekten tahmin ettiğim kişi açmiş oluyor.
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Instagram'da son görülme genel olarak yanlış gösteriyor. Annem diyor hiç çıkmıyorsun bebiş iyi mi hep uyuyor mu diyordu hatta sonra kapattım sürekli aktif gösteriyordu 
0 oy
(237 puan) tarafından
Görümceni rahat bırak :D
0 oy
(45 puan) tarafından
Keyfi çekmemiştir size hiç olmuyor  mu 

? Keyfinizin olmadığı konuşmak istemediğiniz durumlar valla bana oluyor bazen annemin telefonunu ile acmiyorum
0 oy
tarafından
O aradıgında musaıt degılım derım ndndndndndn
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Ustune dusmezdim ben aradigi zaman arasin
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Gezen insan müsait olamaz zaten neden takıyorsun ki bosver 
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(12,773 puan) tarafından
Görümceni sal bacı sal. Sürekli görümce başka meşgale edin kendine boşver
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Sen görümcenle kafayı bozmuşsun. sal artık kadını 
0 oy
(51,021 puan) tarafından
unutmuştur samimiysem niye aramadin derim degilsem aramam bir daha
0 oy
(20,298 puan) tarafından
Hiç umursamam
0 oy
(615 puan) tarafından
Neden arıyorsun ki konuşmak istemediği çok belli hiç aramazdim yerinde olsam, sormam bile kendini önemsediğimi falan düşmesin.
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Yanlis anlamayin ama onemli bir konu yoksa bence cok sık aramissiniz. Unutmus olabilir uzun konusamayacak olabilir
0 oy
(985 puan) tarafından
Ay abla sende aynı benim görümcem gibisin dk başı arıyor işin gerçeği görüyorum cevap vermiyorum çünkü gına geliyor dk başı dk başı görüyor başkasıyla konuşuyorum arkadan 4 5 kere arıyor önemli biseu oldu sanıyorum acıyorum diyo napiyorsun 
0 oy
(75 puan) tarafından
Asla düşmem üstüne gelene kapım açık arayana ararım ister gelsin ister arasın netimdir üstleme kimse bulunmaz Hint kumaşı değil 
0 oy
(17,162 puan) tarafından
Seni geçiştiriyor da olabilir konuşmak istemiyor da olabilir ben daha çok senin niye ısrarla aradığını merak ettim 
tarafından
Olabilir bak bu saatten sonra asla aramam
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Canım senin gerçekten görümcenle ilgili sorunun var. Ciddi diyorum bak daha öncede yazdım. Eğer zoruna gidiyorsa bir şeyler görüşme arana mesafe koy bu kadar basit. 
0 oy
(1,470 puan) tarafından
Kendime dert ararken ben 
0 oy
(234 puan) tarafından
Hiç umrumda olmazdı hatta fırsat bu fırsat der arama mesafe koyardım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 393 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 587 göst.
25 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,427 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde kmeltem86gmail.com (45 puan) tarafından soruldu

406,016 soru

12,170,977 cevap

36,636 kullanıcı

...