Kızlar lütfen tartışma kaldıracak halde değilim gerçekten yardımcı olmak isteyenler yazsın benim buzdolabı 12 yıllık o zaman kayinvalidem gil küçük aldılar bende 16 yaşında İdim kimse fikrimi bile sormadı neyse artık çocuklarım büyüdü artık okula gidiyorlar misafirlerim çok buzluğum yetmiyor derin dondurucu almak istiyorum parada biriktirdik 10.000 kadar paramız kadar almayı düşünüyordum ama kayinvalidem burak kesmek istiyor oda 10.000 eşimle normalde yarın gidip alacaktık o kadar saçma sapan bir şeyden dolayı küstü ki anlatamam sabahtandir sırf yarını iptal etmek için başka bir konudan tartışma çıkardı ya kendi akilsizligi yüzünden bir arkadaş kavgasına karıştı hapse girdi 9 ay Yargıtay da dosyası avukat yakın zamanda sonuç çıkar demiş bende hâli ile korkuyorum ne olacak diye 3 buçuk yıl yatarı var daha eee benim suçum günahım ne kendi etti kendi buldu bu mahkeme sürecinde yaşadığının çok fazlasını ben ona yaşatmışım ne yapmamışım dedim asıl sen yapıyorsun sırf derin dondurucu almamak için anana kaç aydır kendimizden kısıp biriktirdigimiz parayı vermek için söylediklerin yaptıkların çok kırıcı asıl sen kocalık babalık görevlerini yerine getirmedin arkadaşına uydun bizi bu hallere koydun hayatımıza hep 3.kisileri dahil ettin huzurumuzu bozdun dedim tartıştık ettik sonra ayrı odalara gittik şimdi ben kızlarımla uyuyorum oda diğer odada gerçekten ne yapacağım bilmiyorum artık ailem arkamda olsa bugün boşanır idim yaşattıkları yüzünden panik atak hastası oldum psikolojikmen çöktüm en ufacık şeyi bile kaldıramayacak hâle geldim