Eşimle kiskanclik uğruna sorduğum her sorudan sonra uzulen ben oluyorum. Örneğin telefonundan müzik açarken gördüm YouTube aramalarda Ukrayna gece hayatını araştırmış. O sırada da bir yere gidiyorduk ve günümüz mahvolmasin diye ustelemedim. Kendi direkt iş yerinde bı abi var o açmamı söyledi dedi. Dedim neden sana böyle bir video izletiyor, o da ben izlemedim o ac bana ver dedi bende verdim dedi. İnanasm gelmedi açıkçası . Bir gun sonra yani bugün üst üste bana neyin var diye sordu ben belli etmedm ama dayanamadım en son bu videoyu neden izlediniz gerçekten de o adam mı izlsdi diye sorduğumda yok ise gdecem, yok yorgunum, falan filan diye bağırarak üste çıktı ben izlemedm dedi. Daha öncede bu tarz hayal kırıklığına ugradigim için inanmadım yemin et dedim tam da ezan okunuyordu ailenin üzerine yemin et dedim çıldırdı küfür etti ailemi karistrma diye. Sonra bak ezan okunuyor ezanın sahitlignde videoyu senin izlemedigini yemin et dedim daha açtı ağzını yumdu gözünü . Mesele şu hanımlar evet belki video kötü bir video değil ama direkt gece hayati denilincede insanların aklına pekde normal şeyler gelmiyor benim gelmediği gibi. Ben ruhumun oksanmasini dünyadaki tek kadın benmisim gibi hissettirmesini evet o videoyu o izlediysede bana dürüst olmasını defalarda ona söyledim. Anlicaginiz güzel bir gun kavgayla bitti küfür hakaret tartışma ve ayrı odalar. Benim bazı dilizeri izleyip ona dolduğumu söylüyor bazende. Ama ben eşimi ne zaman kiskansam bu konuda ne zaman suclasam tavrı hicbr zaman sakin, olmuyor kendini dünyadaki en iyi erkek benim en namuslu erkek benim havasında takılıyor ve bu benim canımı çok sıkıyor