0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
32 aylık oğlum ne yemek yiyor ne uyumak biliyor ne de dışarıya çıktığımda sakin duruyor. Aşırı hareketli ve çok inatçı dediğim dedik bi çocuğa dönüştü. Parka gittiğimizde sürekli koşuyor kaydıraktan kaymıyor salıncakta sallanmak istemiyor. O koşuyor ben peşinden koşuyorum. Herkes çok garip bakıyor bize. Çocuklara taş atmaya bile başladı. Ne yapmalıyım kızlar bütün günüm mutsuz geçiyor. Yemek bile yiyemedim hala bu saat oldu. Böyle durumda olan var mı kızlar siz nasıl başa çıktınız?

2 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından
Başa çıkamıyorum desem.. 
tarafından
Ya ne zaman geçecek bu durum Allah aşkına biri beni rahatlatsın :(
(213 puan) tarafından
3 buçuk yasinda kızım uyku saati gelsin diye bakıyorum akşama kadar o kadar çok inatcı aksi ki delirtiyo. Çok şükür uyudu :)
-Reklam-
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Benimki de üç yaşına girecek 10 gün sonra aşırı inatçı olmuş her gördüğü şeyi istiyor kriz geçirtiyo bana resmen özellikle bugün pazara gittik rezil etti beni bir türlü susmuyor herşeye ağlıyor böyle bir çocuk değildi son bir aydir huyu değişmiş herşeye bağırıyor ağlıyor 
tarafından
Aynısı işte benim oğlum da öyle her şeye ağlayan bir çocuk oldu. O uslu iştahlı çocuk gitti yerine mız mız mutsuz iştahsız bi çocuk geldi. Tanıyamıyorum onu artık...
(3,355 puan) tarafından
İki yaşına girince de huyu değişmişti sonra düzeldi bakalım üç yasını gecsin belki bir umut duzelir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 290 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 477 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeliwampir (2,600 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 69 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 902 göst.
14 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,535 soru

12,349,666 cevap

40,381 kullanıcı

Kategoriler

...