Bende oleyim. Evlelene kadar anam babam kisitlardi simdi kocam vidi vidi edio. Gerci kocami cok dinlemem. Bise deyince 1500 kere giydim bunu hic gozune batmadi da simdi mi laf edecegin tuttu der keserim sesini ama mesela. Bende heves ediyorum 34 yasindayim mesela. Biraz gobusim var gobusim olmasa giymek isterdim. Kilomu cik belli eder diye giymek istemiyorum mesela ama zayif olsam mankn gbi olsam yakisigiyla giymek isterdim.
Mesela palazzo pantlnlar cok moda ama o cropla yakisiyor. Ben ne giyecem ustune. Popo hizamta tsort mi giyeyim:)) yada mesela bazi kiyafetler ustune sifir kol giyince şık duruyor bana gore. Ben maksmum kisa kol giyyorum kocam vidi vidi edeer diye. Yavas yavas kisalta kisalta alistiryodum tam hamile kaldim simdi cck meme meme yakami pacami acmaya calisio ben kendim daha usturuplu giymeye calisiyorum bebekle kendime sahip cikmak zor oluo kicim basim memem acilmasin diye ama bende heves ediyorumz
Kizim 6 yasinda. Dömbusu acik cik sever . babasi bes kardes gelio der isteyknce. Gecen annem dikti crop kizima. Resim cekeyim dedim cek ama sakin babama atma diyo gizli giyecek babasindan. Okadar kisitlamak cocugu boyle gizli sakliya iter iste. Esime dedim. Hevesini alsin yoksa bak boyle boyle diyor gizli sakli yapar ruhun duymaz.