0 oy
80 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,859 puan) tarafından
Kizlar herkese merhabalar

El açması kol böreği yapicam fakat bayramda pişirmek istiyorum kayınvalidem istedi. Asıl soru şu ben bunu açıp pişirmeden buzluğa koysam köye 2 saate gidiyoruz . Hazır yufka atarım buzluğa ama el açmasını bilemedm varmı ataniniz sulanır mi? Yada çok kabarirmi mayadan ötürü 

2 Cevaplar

0 oy
(7,106 puan) tarafından
Yap pişir soguduktan sonra buzluğa at . Çıkar tazecik yeni pişmiş gibi oluyor 
(6,859 puan) tarafından
Zaten en son onu yapicam gibi görünüyor biliyorm ama acaba dedm buzlukta olurmu pişirmeden
(7,106 puan) tarafından
Olmuyor ya hem yapışıyor hem hamur kalıyor maalesef
(6,859 puan) tarafından
Benmde aklima yapışma hamur olması kafamı karıştırdı işte haklsn
-Reklam-
0 oy
(993 puan) tarafından
Ben yapıp atmistim fazla olmuştu borcamin briini direk dolaba koydum sabah pisirecekken geceden çıkarıp üst dolaba aldım pisirdim çok iyi olduğunu düşünmüyorum o an yapılanın tadını vermiyor bence direk attigimda oldu buzluktan çıkarıp yine çok sevemedim
(993 puan) tarafından
Mayalı evet canim
(6,859 puan) tarafından
Direk tepsiylemi attn buzluğa
(993 puan) tarafından
Evet yaptım strecleyip attım sonra çıkarıp pişirdim çiğden yani
(6,859 puan) tarafından
Neli yaptın iç harcini
(993 puan) tarafından
Ispanaklı peynirli yaparm genelde patateslide hazır yufkadan yaptım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
14 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde AlpereninAnnesi (973 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.

404,097 soru

12,105,662 cevap

36,425 kullanıcı

...