Onu benimde yapmisligim var canım yeni evlendigimizde kayinvaldeme kızmıştım neyse eşimde ara annemin gönlünü al dedi ama benlik bir durum yoktu,kayinvaldem kendi görumcelerine sinirlendi eşimin halalarina bana sardı,konu şu eşimin halası dediki düğün bittikten sonra çocuklar çok kalabalık siz kendi evinize gidin biz şehir dışında yaşıyoruz neyse,zaten planımız da o yöndeydi , eşimin annesine söyleyip biraz kayinvaldemlerde oturup , kendi evimize geldik düğünden sonra 3 saatlik yola çıktık ,biz dönünce hala simdiki gençler yok çok saygısız kırk yılın başı görüyoruz iki gün daha dursalar gelin biraz hizmet etse size yardım etse ne olurdu vs diye diye kayınpederi doldurmuş kayinvaldem bayılmış ben arayacakmisim da gönüllerini alacakmisim,ben de aldım telefonu duvara pat pat al aradım ,eşim şok oldu , o günden sonra eşim baktı deli deliyi görünce sopa saklar hesabı birşey demez bana bir hafta sonra gidip sıfır telefon almıştı bana birde dügündeki takı paralarinla,kayınvaldem de baktı ben sert duruyorum birdaha öyle yok şu oldu bu oldu hiç yansitmadi ,resmi şekilde 10 yıldır çok iyi anlaşırız