Merhaba arkadaslar eşim benimle evlenmeden önce Hırvat Bi kızla 3 seneye yakın sevgili kalmış sanırım aynı evde bile yaşamışlar imam nikahlı, tabi bunu evlendikten sonra öğrendim sakladı benden ilk, Bi şekilde fark ettim normal arkadaş dedi neyse evlendikten sonra sağa sola sorup öğrendim ama bu kadarını tahmin etmiyordum bide o zamanlar hamileydim çok kavgalar ettim inanirmisiniz hala yalanliyor neyse geçen şeytan dürttü onun faceden kızın adını yazdım bide ne göriyim kızın adının ikinci harfini yazdım lap diye ortaya çıktı ben şok oldum tabi çünkü kızda evlendi soyismi değişti ortak Bi arkadaşları bile yok yani aratmasa hayatta önerilecek biri değil bende kavga ettim baya niye hala ona bakıyorsun falan diye kendide benim eski sevgilimin adini yazdı benim faceme ortak arkadaşimiz var onunla tabi onun adıda göründü ama hiç aratmiyorum ismini onunla kendi pisliğini kapatmaya çalıştı tabi yine kabul etmedi baktığını. Bende hiç yüz vermedim kendi sırnaşmaya çalıştı baktı yüz vermiyorum oda bana karşı tavır aldı Bi kere laf arasinda sende bakıyorsun dedi dedim sende dediğine göre bakmışsın işte araya bisiler karıştırdı biz 4 senelik evliyiz onunla ayrıldıktan sonra bir sene sonra benimle tanıştı kafam allak bullak şuan kavgadan Bi kaç gün sonra annemlere geldim hala konuşmuyoruz bizimkilerin haberi yok zaten o pisliği kafama çok takıyordum beni kandirmasida çok koyuyordu şuan napacagimi bilmiyorum sizce neden bakmış olabilir ya nasıl bir yol izlemeliyim kabullenemiyorum