Kızlar bugün kaynanamgildeydk. Eşim mangal yaptı kızımda onun dumanını yakalamaya calisiyomus. 14 aylık bu arada. Gorumcem de gülüyordu ben anlamadm neye güldüğünü 2 kere sordm gene anlamadm. Sonra kaynanam kızım gülme gelin huylanr flsn dedi .Bende huylaniyorm valla dedm. Sonra ben onu halasiym her şeyi derm ona dedi. Sen benim kızıma dediğin kadar ben senin kziina demiyorm abla dedm. Dalga gecmiyorm onla dedm.ki Gorumcem kızım 4 5 aylıkken esmerdi biraz . Bu kız kara nasl satacaksnz bunu çirkin flan derdi. Bende onun kızına asla bisey demem bu zamana kadar. Kaynanam da o senin ablan saygı göster flan dio. Bunda saygı gösterilecek ne var. Kızlar yemin ederm konusmamz sadece bu. Sonra Gorumcem de artk bisey demem bisey yapmam bundan sonra dedi. Sanki çok şey yaptıda.neyse işte Sonra Gorumcemin kızı kızımın oyuncak köpeğini getirdi gösterdi vermiyo kızımda agliyo. Bende ver diyorm vermiyo 8 yaşında anlamiyo ver diyorm. Sonra elinden aldm. Kaynanam da bırak uğraşma oynama kizla diyor. Sonra da herkes saattli bomba olmuş patlayacak yer ariyo rahatlıkla batiyo dedi. Kızlar şok oldm. Yanımda Eşim vardı Eşim olmasa gerçekten ona ne diyeceğimi biliyorum da sırf onun için sustm. Ben rahatim ya rahatlığım batiyo. Sonra Gorumcemin kızı kızımla oynamak istiyo Gorumcem sürekli bırak oynama sen onun annesi değilsin annesi baksn dio. Ya tamm benimle sorunn olabilir ama o cocuklarn ne suçu var. O dio kaynanam da dio bırak oynama diye. Hala diye gidio kızımda kucağına bile almiyo. İnsan bu kadar olmaz ya gerçekten. Siz olsanız ne yapardınz