Bebeğim 22 aylık ,Eşimle iş yerinde bir arkadasindan bahsediyordu onunda kızı var bizim oglanla aynı ayda doğdu kız anneciymis neyse eşi sürekli kocasının telefon oynuyor diye kiziyormus ,çocuk ondan seninle fazla bağ kuramıyor diyormuş arkadaşına oda eşime anlatmış karın hakli demiş çocukla ilgilen yanında telefon oynama demiş oraya kadar herşey iyi neyse gelelim bize benim bebeğim ikimizede çok düşkün ama eşim gelince onun yanından iki dk ayrılmıyor çünkü eşimin tekrar evden gidecek baba gidecek diye bir korku var,sürekli baba gitti diyor, bebek sabahları işe giderken babası ağlıyor, eşimde arkadaşını anlatirken , dediki bana üstü kapalı senle bu çocuğun benim gibi özel bir bağı yok ben bir yere gidince ağlıyor sen gitsen ağlamaz, ben 22 aylık bebeğim hiç onu bırakıp bir yere gitmisligim yok ağlayıp ağlamayacağıni bilmiyoruz, işte o an şartel attı bende , ben ilgileniyorum şöyle babayim böyle babayim diye neyse Allah'ı var çocuğa çok düşkün ama ne demek ya ben gitsem çocuk anlamayacakmış sabahtan akşama kadar bak uyut yedir içir, 9 ay karnında taşı bey efendi eve gelsin iki oyun oynasın en çok çocuk ona bağlı olsun ay çok gücüme gitti ya küstüm eşime şuan konuşmuyorum sizce kızlar şuan acayip sinirliyim yaa gözlerimle bogabilirim eşimi