Canım senin yazını okurken kendimi gördüm.
Eşimin ailesi yardım etmediği gibi bizden para ister. Benim annemde her ay bana 600 TL verir kocan çalışmıyor feln der. Bı çöp almaz bize. Torununa ne alacan diyorum siz bana alın benim param mı var diyor. Annem kız olursa bilekliği bide küpesi erkek olursa bilekliği odası bizden diyor. Kaynanam da anan zengin benim param yok diyor anca. Eşim çalışmıyor yomiyeye gidiyor öyle idare ediyoruz yetmezmiş gibi akşam eşim gelirken arıyor şunu getir bunu al diye. Hiç vicdan yok. Bende dedim çalışmayan adamdan eşya bekliyon. Bana yapacak ben onu emzirdim sütümü verdim diyor. Diğer iki kaynimdan 1 TL bile istemez. İyiki eşim anneci değil almaz. Bilmiyonmu çalışmıyorum beni deli etme der bağırır kapatır telefonu. Bide iğne kullanıyorum ve hamileliğim çok riskli ayda 2 daha gidiyorum doktora. İnan asermyorim bile yük olmasın diye adama. Annem 600 veriyor geçen goedu bana diyor 100 TL ver pazara gidecem bende dedim o benim cocigimun parası . Kocama demiş karın paralari alıp saklıyor kocamda demiş annesinin verdiği parayı ister yer ister saklar ben karışmam demiş susmuş zoruna gitmiş