Kızlar kızımın bugün doğum günü 1 yaşına giricek dün akşam eşim kayinvalidemi aradı yarın akşam doğum günü yapicaz gelin kayinvalidemde bakarız dedi ev tadilattan yeni çıktı onların da düzenlediler evi neyse bizde yapalım dedi kayınvalidem eşim bana baktı ben karismiyorum dedim bakarız anne yarın olsunda da dedi kapadı telefonu bana dedi ki eşim hamilesin yorulma annem yanına ikramlık biseyler de hazırlar dedi neyse tamam dedim bugün oldu kayinvalidemi aradım anne ben biseyler hazirlicam dolabında dolma varsa pişirir misin dedim olmasi lazım pişirim dedi neyse peşine eşim aradı napiyorsunuz vs dedim ikramlık biseyler yapicam anneme de dolma yapar mısın dedim konusmadiniz mi yapmicak mi dedi bana bişey demedi dedim bende kendim alışveriş yapicam biseyler hazirlicam dolmayi da ben dedim yap diye dedim kapadı telefonu geri aradı 5 dk sonra evde kutlicaz kendi çocuğumuz bizimde evimiz var gelmek isteyen buraya gelsin olmazsa biz bize oluruz dedi ben bunu demesini bekliyordum kızı gerçekten çok istiyordu bişeye karışmak da istemedim içinde kalmasın bişey diye bana da sordu sen napardin evde mi kutlasaydik diye de ben karismiyorum dedim ama niye bizim eve gelinmiyor da biz gidiyoruz dedim siz olsanız napardiniz böyle bir durumda kayinvalidemle de konuştum sonrasinda oğlum beni aradı evde kutlicakmişsiniz dedi evet anne bana da öyle dedi dedim gelicek misiniz dedim bakarız dedi siz ne diyorsunuz bu duruma uzun oldu kusuruma bakmayin