Benim kızımda 14 Subatta 2021de doğdu :) Defne adı... Oğlumda 13 Ocakta 2022 de doğdu. Aralarında 11 ay var ve ben kızım 2,5 aylıkken bir aylık hamile olduğumu öğrendim :) 40'ım çıktığı gibi ilişkiye girmiştik, hemen hamile kalmışım. Çok ağladım, aldırcam dedim. Gittiğim kadın doğum doktoru erkekti birde. Ağzına geleni saydı döktü, senin ne hakkın var kucağındaki bebeğin süt hakkına girdin, (ben kapalıyım, eşim doğulu, ben aydınlıyım.) Neyse dedi sizin gibi cahil kürtler yüzünden bu çocuklar gelişi güzel büyüyor vs vs... Bende hastaneye spiral taktırmak için gitmiştim, adet olmuyorum, kan testi yapın sonra spiral takın diye. Kan testinde hamile olduğum çıkınca şok geçirdim, hiç beklemiyordum. O anın şokuyla hiç ağzımı açıp cevapta veremedim. Eve ağlaya ağlaya döndüm. Eşim dedi ne oluyor, dedim hamileymişinm ama doktorun laflarını söylemedim kavga etmesin diye. Defneyi nasıl emzircem, ona günah daha küçük, en iyisi aldıralım dedim. Neyse sonra vazgeçirdiler direk zaten. Aklım başıma gelice bana saydıran o doktoru hastanede çok aradım rezil etmek için ama sürmüşler doğuya, keşke yetişebilseydim, hala içimde kalmıştır. Sonra hem kızımı hem oğlumu aynı anda emzirdim. hatta kızımı daha yeni kestim sütten. kilolarıda gayet yerinde. emzirme süt zehirler falan filan dediler fakat hiç takmadım, sadece kilo takibi yaptım. Eğer kilo alışlarında problem olsaydı birine mama başlayscsktım fakat hiçte problemde olmadı. İlk iki yıl çok zorlanacaksın açıkça söyleyeyim. Kendini ikiz bebek annesi gibi görsen iyi edersin. Fakat iki yıldan sonra birbirlerine oyun arkadaşı oluyorlar, sende yavaş yavaş rahata eriyorsun. O sürede bu durumun hiç bitmeyecekmiş gibi gelirse bu yazdığımı hatırla, bitecek ve yavaş yavaş eski rutinine döneceksin. Sadece iki yıl dişini sıkman lazım o kadar :)