Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eltimin yeğeni işe girecekmis yatıya kalacakmış bizde
0
oy
1,012
göst.
28 Haziran 2023
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
29 Haziran 2023
düzenlendi
Eltimin yeğeni işe girecekmiş eltim ile evimiz yakın yeğeni benimle yaşıt eşim benden 3 yaş büyük çalışacağı yerde bizim eve yakın halası da aynı mahallede halası çalışmaya gireceği zaman bizde kalmayı düşünüyormuş eşime öyle demiş siz olsanız kabul eder misiniz eşim bir ay kalsın gelsin gitsin diyor ben mahremiyetime özel hayatima önem veren bir insanım sorumluluk kabul etmeyi geçtim kocamı kiskanirim sizce eşim bu konuda doğru mu yapıyor kabul etmesem ben kötü birisi oluyorum ama halası varken bana mı düşer yatırmak evimde lütfen pintilik misafir düşmanı demeyin bu farkli bir mesele kafam çok agriyacak gibi kızda cok açık tamam tanidigm etttigim ama eşimin kardeşi olsa basım gozum üstüne kızda neymiş orda kalasi yokmuş da bizde kalasi varmış öyle diyor bana kız eşime de ismiyle hitap ediyor insanlar mı geniş ben anlam veremiyorum haddini bilmeli bence herkes
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
41
Cevaplar
0
oy
28 Haziran 2023
Aysimabulut
(
1,003
puan)
tarafından
cevaplandı
Sakin kabul etme. Çalışıyorsa ev tutsun otursun kirada. Ne işi var kocaman kızın evli barklı insanların evinde. Erkek de olsa kabul etmezdim.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
28 Haziran 2023
Birbalannesi
(
16,604
puan)
tarafından
cevaplandı
Eltin ölmüş mü yeğenini kendi evine almiyorda cami avlusuna bırakır gibi size gönderiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2023
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
cevaplandı
Eltinde niye kalmiyo ki. Sende kalması cok saçma zaten. Kabul etme sakın. Kötü olacaksan da ol boşver
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2023
Elifff0
(
481
puan)
tarafından
cevaplandı
Nasıl kalmak istiyor anlayamıyorum cidden ama benim esim olsa asla kendisi benden önce kabul etmez uygun olmaz der küçük çocuk olsa neyse yakışmaz sizde kalması sende isterlerse küssünler asla kabul etme uygun düşmez ben öyle şeyi sevmem de utanma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2023
Minemf
(
4,134
puan)
tarafından
cevaplandı
Banane eltimin yegeninden ya istemem bi ay bi de laf mi taşır iyiye kotu mu der oyle mi anlatir bilmem ugrasamam da bi ay olur iki ay ne belli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2023
Gulayse
(
212
puan)
tarafından
cevaplandı
Eltinin evi yakınmış gitsin orda kalsın 10 dk fazla yol sürer en fazla sen ne alaka! Bu devirde kimseye güvenmiycen ona göre hayatın şekillenecek yemek kahvaltı temizlik düzeni eşinle rahat olamıycan abartmıyorsun ben de kabul etmem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2023
Pnrmtl
(
4,589
puan)
tarafından
cevaplandı
Yok devenin nalı eltimle yakınım diyon halası vr diyon senin evde işi ne
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Net kesinlikle.olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben olsam asla kabul etmem halası varsa gidip onda kalsın he olmasaydı da kabul etmezdim. Bana güvenerek mi iş bulmuş?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2023
Zuhallinaaa
(
1,056
puan)
tarafından
cevaplandı
Yüzde yüz haklısın kan bagım degil akrabam degil banane ondan bundan kabul etme bence eşinin damarına bas bakalım Ne dicek erkek gelse kabul edermisin dee insan özel hayatı varya ne sacmalık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2023
Sadenur12gmail.com
(
4
puan)
tarafından
cevaplandı
Kimseye güven olmaz kocanida bozar Allah korusun bnde istemezdim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2023
Siyahasevdali
(
75
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam istemem ve kesin bir dille söylerim. Kadın olsa eşine, erkek olsa sana haram. Ne işi var birde seninle yaşıt. Eşin de ne diye kabul etmiş. Halası varken sana düşmez canım küçük çocuk ta değil ztn halasinda tek bile kalabilir.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Haziran 2023
Sevde nin annesi
(
1,250
puan)
tarafından
cevaplandı
Of sıkıcı bir durum ben olsam asla kabul etmem ne işi var elin kızının kocanin yanında aynı evde hiç sevmem böyle şeyleri arada şeytan var bir gün ikigun dursa üçüncü günü bir pisliği çıkar ateşle barut yan yana durmaz derler sonradan basın ağrıya bilir baştan sen kötü ol boşver
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Haziran 2023
Sadece cocuk
(
247
puan)
tarafından
cevaplandı
Eltine de bn ve kocam evde ve yatili is icin bi bayani evime alamm mahrem bunun ortak kullndiklari alan var birinde olmasa birinde mutlaka karsilacaklar ikiside rahat edemez o yuzden k.b ben kabul edemem senn evinde daha rahat eder sen olsanda olmasanda de ne munasebet ya kendi yegeni olsa tamm da eltinin yegeni olamaz olmamali eltimin kardesinin borcunu odedi esim daha dogrusu odemk zorunda kaldi ben delirdim halada tepkiliyim degilki evimde kalma erkek olsa kalmasina izin verecekmi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Haziran 2023
baharsena
(
1,199
puan)
tarafından
cevaplandı
Kabul etme cnm ne oluyor ya artık mahrem de kalmamış açık açık şöyle eşine yani istemiyorum diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Haziran 2023
Adaada
(
690
puan)
tarafından
cevaplandı
Pardon da Eltin oradayken ki yegenını evine almıyorsa sana mı kalmış evine almak bunu kocan nasıl kabul edebilir senin yerinde olsam asla asla kabul etmem ister misafir kabul etmiyor desinler ister pinti ne derse desinler sana dediklerinde yegenının senin evinde kalmıyorsa benim evim ne haddine düşmez diyeceksin gececksin kenara eşin de söyler se kabul etmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Haziran 2023
Seddy
(
914
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence haklısın bahane bul ve kabul etme ne alaka yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Haziran 2023
Minikmeleklerim
(
7,793
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay ne münasebet ne alaka akrabalık dahi yok asla kabul etme erkek gelecek olsa sen gelsin desen eşin neler der kabul etme sakın bırak adın kötüye çıksın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Haziran 2023
Elif9191
(
3,863
puan)
tarafından
cevaplandı
Eltinin evi yakinsa kendi alsin yigenini sen ne alaka? Kocanda bunun anormal oldugunu ayirr edemiyor mu? Ben olsam asla kabul etmem.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Haziran 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Vala altın de bılerek senın yanına sokuyor sana söyleyeyim bızım basımıza geldi hıc olmaz demesin kimse bız ıkı kardeş taktik küçükken yengem annemle düşmandı bekar kız kardeşini babama ayarlamıstı babam aşık olmuştu onunla sevgiliydi bız neler neler cektık büyüyene kadar annem neler yasadı ondan sonra zaten babam her bo.ku yedi anlayacagın kımseye güvenme sakın ha kıyâmet kopar ızın vermeyi buna
29 Haziran 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya utanmadan babası teklif ediyormuş eşime sahip çık diye kan bağı mi varda sahip çıksın ya birde hamileyim stres oldum ben geniş değilim o kadar kızda pervasız
4 Temmuz 2023
Rx1122
(
0
puan)
tarafından
yorumlandı
470246 senin babanda da varmış adam değilmiş sen peki eminmisin yengenin ayarladığına
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
3
sonraki »
İlgili sorular