.....ya ablalarım bişey dicem..oğlum dört yaşında normal doğum yaptım çok zor geçti Tabi doğunca çektiğim herşey de geçti çok şükür..şimdiki ikinci gebelik 33+5..az kaldı çok şükür Insallah hepimiz kazasız belasız kucağımıza alırız..sıkıntım.ise Geçen gece kalkıp netten normal doğum izledim ilk defa ve ağladım..o günden beri nasıl dogurucam diye kendi kendimin psikolojimi bozdum...sizce nr yapayım biraz kendime geleyim...dua ediyorum...:(
Birini dogurmussun zaten canım benim ikinci daha kolay olur
Neden dogum wideosu izliosun ki hamilesin zaten psikolojimi kalir guzel seyler izlesene. Dogum zaten istesende olacak istemesende gelip gecicek bisey. Benim ilk hamileliqn kmsenin dogum hakkinda knusmani istemiorm on yarqili olmak istemiorum canimda can cikacak tabiki birz zor olucak ama gecicek hepsi oyle dusun. Ben dogumdan cok oglumun kokusunu yuzunu gozlerini ellerini falan ilk kucaqima alisimi dusunuyorm ne kadar zorsa da bian once dqurup ogluma kawusmak istiyorum
Canim benim hadi normal dogumu bilmesen neyse,oglunu zaten normal dogum ile dunyaya getirmissin.hamilelik yuzunden boyle seylerden etkileniyoruz izlemesen daha iyi bi sure dusunmemeye calis gecer 2.zaten daha kolay olur.
1,493,532 soru
24,401,927 cevap
350,209 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın