0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (5,482 puan) tarafından
Kızlar kuzenim hic cocuklari hic sakin sakin sevmez canını yaka yaka sever bende cocugumu bu sekilde sevmesine musade eder misiniz dun gezmeye gittik aldi gene cocugumu pesinden gidiyordum teyzem aldi ondan cocugumu kıskanıyor oldum birde 27 28 yasinda vardır yani kuzenim  kendi kardeslerini hırpalayarak sevdiginden kizlar cadı oldu oglan da icine kapanık benim ogluma yapmasina musade etmiyorum diye suclu oldum en son evlende dogurtur onu oyle sev dedim sinir oldum

11 Cevaplar

+2 oy
(711 puan) tarafından
Çocuğuma zarar verecek birine izin vermem. İzin verdiğim gibi de sözümü esirgemem. O benim emanetim. Kimseye ezdirmem. Kimseye eğlence ettirmem. Kimseye hor gördürmem. Küçük çocuklar bile bir şey yaptıklarında gerekeni söylüyorum. Ben onun annesiyim ve senin böyle bir şey yapmana izin vermiyorum vuramazsın bağıramazsın diyorum. Kimse kusura bakmasın. Kimse el alem için 3 ay boyunca kusup 9 ay boyunca halsiz olup avazlar içinde çocuk doğurup gecesine gündüzüne katıp çocuk büyütmüyor. Sinir oldum bak 
-Reklam-
+2 oy
(1,853 puan) tarafından
Asla izin vermem. Tavrımı net ortaya koyarım ki o da bi şiddet biçimi. Sevmek yormaz kırmaz üzmez naiflik ister çocuğun sevgi algısı yerle bir olacak 
+1 oy
(2,790 puan) tarafından
Hirpalayarak sevmesini geçtim normal de vermem te kuzenim halası değil teyzesi degil.  Degil ki hirpalayacak koklamaya kiyamadigim cocuklarimi.  Sıkar 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Allah'a şükür öyle bişi yaşamadım bizimkiler dudağı düşse verir anasına hemen öyle olmasa bende sevdirmezdim.sanirim
(5,482 puan) tarafından
Ben o kadar sinir oluyorum ki kucükken benimde canımı cok yakardı
0 oy
(18,442 puan) tarafından
Babasına bilr hırpalama şu çocuğu diye cırlıyorum ki kuzene asla izin vermem  babasınında bir şey yaptığı yok yani omzuna falan alıyor evirip çeviriyor sadece 
(5,482 puan) tarafından
Bende izin vermedim diye kıskanıyor oldum
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Cocugumu vermem net direk söylerim öyle yapma huysuz biri olacak sonra ben uğraşıyorum onla diye güzelce oynuyorsa oynasın 
(5,482 puan) tarafından
Dinlemez iste kucukken benimde canımı cok yakardi
(1,198 puan) tarafından
O zmn ya sık sık gitmem oraya yada ondan uzak tutmaya çalışırım altı kirli gibi şeyler söylerim
(5,482 puan) tarafından
Bayramdan bayrama gidiyoruz canım biz merkezdeyiz onlar ilcede zaten cok gormuyorum gorunce de boyle sinir oluyorum
(1,198 puan) tarafından
O zmn sıkıntı yapma ya senede bı görüyorsan ztn çocuk büyüdümmu kendi izin vermez
0 oy
(13,869 puan) tarafından
etmem. Görümcem iş yerine götürmeyi sever bi kiz var uzak da akraba oyle seviyor uyardım . Kaynanam dedı işte sevdiğinden fln kendı doğursun öyle sevsın ben istemiyorum çoçuğumun oyle sevilmesını dedım
(5,482 puan) tarafından
Canını yakmaktan ne anliyorlar anlamiyorum
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Ben de istemezdim, iyi yapmışsınız tepkinizi belli etmekle. Bebek sevmenin çocuk sevmenin de bir usulü vardır bana göre
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Asla izin vermem eşimin yengesi de öyle hırpalıyır çocukları mesafe koydum araya şimdi konuşmuyoruz 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Kucuk ve savunmasız diye kimse istedigi gibi sevemez cocugumu. Ustelik rahatsiz oldugumu belirttigim haldeyse bu once cocuguma sonra bana ssygisizlik. Agzima geleni soyler miyim elime geleni gecirir miyim kestiremiyorum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 612 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 351 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 422 göst.