0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (3,454 puan) tarafından
Dün gece başladı ateşi çıkmaya bugün fitiller vs ise yaradı ama 2 bucuk 3 saat sonra tekrar çıkıyor bu sefer fitili vereli 1 saat oldu bi fayda etmedi 

Internette ayak altına soğan, sirke vs biseyler okudum acaba ne yapabilirim kızım 17 aylık doktora gidince çok ağlıyor kendini ellettirmiyor bu sefer boğazı ağrımaya başlıyor bağırmaktan o yüzden elimden geldiğince evde düşürmeye çalışıyorum ama olmazsa tabi hastaneye gidicez ateşi 39 bucuklari buluyor 

4 Cevaplar

0 oy
(2,685 puan) tarafından
Sirke kullanmayin diyo doktorlar canim coraplarini limonlu suya sok islat giydir ayaklarina, ilik duş aldir canim ben donuşumlu calpol dolven kullaniyorum gecmis olsun 
(3,454 puan) tarafından
Uyudu su anda duş aldiramiyorum teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle doktora götürün geçmeyen ateş enfeksiyon olabiliyor 
(3,454 puan) tarafından
Tamam teşekkürler birazdan gidicez
0 oy
tarafından
2 gündür aynı durumdayım kafayı yiycem düşmek bilmiyor iki kere gittik doktora boğazı kızarmış dedi calpol dolven dönüşümlü kullanarak atlatacaksiniz antibiyotik onermiyorum dedi iğnesi serumuda yok 3 gün sürer dedi geçmiş olsun sizede
(3,454 puan) tarafından
Teşekkür ederim biz aynı durumu 4 5 ay önce yaşadık boğaz enfeksiyonu oldu antibiyotik kullandık o da zar zor icirdim çocuğa bide alerjisi cikti üzeri kirmizi lekelere dolmuştu ay yine öyle olacak diye aklım çıkıyor
tarafından
Olmaz inşallah yaa Allah şifa versin tüm bebislere
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Sarımsak hakiki zeytinyağı ile döv beklet dolapta sür ayağının altına corap geçir iki gece boyunca yeniden tekrarla geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,221 göst.
12 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 84 göst.
12 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,980 soru

12,433,787 cevap

45,748 kullanıcı

Kategoriler

...