Ya artık ben kendimi delirecek gibi hissediyorum içimde sürekli bir korku var.Ölmekten korkuyorum sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum.Aklimda hep olumsuz şeyler.Bir kaza haberi duysam kesin bende kaza yapacam ya da sevdiklerimden biri,ya da ya bende kaza yaparsam diye arabaya binmek istemiyorum.Birinden kötü bir haber alsam ya benim veya sevdiklerimn başına da gelirse diye sürekli düşünüyorum üzülüyorum,modum çok düşüyo uzun süre kendime gelemiyorum.Boyle yaşamak çok zor hayatımı yaşayamıyorum.Aklimda n geçen şeyler sürekli kötü haber hastalık kaza deprem felaket senaryoları kuruyorum resmen…Az önce eşim durduk yere bugün son günümüz olabilir deyip uyudu mesela o kadar modum düştü o kadar canım sıkıldı ki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. kendisine veya bize birşey mi olacak diye düşünmeye başladım,yine kafamda felaket senaryoları geçiyor.Cok içime kapanık konuşmayan mutlu olamayan hayattan zevk alamayan ruhsuz biriyim ki..Bir kelime bile edesim gelmiyo kimseyle.Ben artık böyle olmak istemiyorum neşeli hayat dolu konuşkan sosyal biri olmak istiyorum ama bir türlü içimden gelmiyo..Ben hayatım boyunca böyle mi yaşayacağım ?? çözüm yok mu ?? Benden yaşça büyük insanlara bakıyorum o kadar cıvıl cıvıl konuşkan mutlu sosyal insanlar ki ben boş yaşıyorum diyorum kendi kendime..
1,499,550 soru
24,492,821 cevap
357,758 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın