0 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (504 puan) tarafından
İyi geceler herkese dün çok kötü bir gece geçirdim bugün sirke yöntemini denedim yatak odasında görmemiştim hamam böceği biraz önce salona çıktım yoktu sevindim yatak odasına geri dirdim yatağa tekrar yattığımda gozgoze geldik yerdeydi öldürdum ama internette diyorki hamam bocegini öldürünce çoğalır bulunduğu yere yumurtasını bırakırmis oldurdugum yere ne dokmeliyim ne surmeliyim yumurtasını da ölmesi için bilginiz varmj

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anneannemin müstakil evi var alt katta kaynıyordu resmen annem patates haşladı ezdi sonra eczaneden aldığı borik asiti ona kattı eldiven ile yoğurup küçük toplar yaptı köşelere diplere bıraktı böcekler onları yedikçe öldüler bir dahada görmedik uzun süre 
(504 puan) tarafından
benim bebeğim var 2 yaşında o yüzden yapabileceklerim kısıtlı işte bide benimkiler şeyden çıkmıyor dolap altlarından falan değil yerden tahta in aralarından çıkıyor algımız fırın o yüzden diye dusunuyorum
-Reklam-
0 oy
(51,338 puan) tarafından
onlar bide ölü taklidi yapiyo vur bayilsin klozete at sifonu cek sinekliklr yapabilirsin. 

oldugu yerde iyice ezmen lazim tam ölmesi icin 
0 oy
(12,616 puan) tarafından
Böcek yuvaları var, çocuğunuzun da erişemeyeceği yerlerle koyun dolap altı gibi. Oradan besin yerine zehir alıp gidip yuvalarında ölüyorlar 
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Ay inşallah biter hemen. Çok lanet bişe gerçekten.
0 oy
(420 puan) tarafından

O zaman benim görünce için başka yer bulmalıyım  desene..:angel:

(504 puan) tarafından
Hahaha :D
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Dun tiktokta izledim ne kadar dogru bilmiyorumda bacim defne yapragi koycakmişin saga sola gelebilecek yerlere defnenin kokusunu sevmiyolarmis ilaclama mi yapsan eve gerci yumurta halinde ölurmu ki bilemedim 
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Ya benim psikolojim bozulmuş iğreniyorum korkuyorum napcam bilmiyorum 
(504 puan) tarafından
Bende aynıyim işin kötüsü geceleri evde yalnizim ve internette diyorki bir tane hamam böceği gorduyseniz mutlaka devamı vardır. Geceleri gözüme uyku girmiyor
(2,788 puan) tarafından
Vallahi canım ben yaza girdiğimizden beri tuvalette gördüm hem de iki kere falan koridorumuzda gördüm Çünkü el yıkama lavabomuz koridorda ve gider borularından çok çıkıyorlarmış mutfakta zaten devamlı görüyoruz Geçen gün tesadüfen eşime dedim ki bu zamana kadar banyoda hiç görmedim eşim de böyle söyledim diye mutlaka yarın banyoda da görürüm dedim Daha sonra tam banyonun kapısını açtım eşime Diyecek bir şey gösterecektim e birden dedim ki bir de karşıma hamam böceği çıkıyormuş dememle karşıma Hamam böceğinin çıkması bir oldu eşim de şok olduk Tabii ben tutuldum bağırdım Eşim başka bir şey söyleseydin zengin olmuştuk falan dedi yani düşün O kadar ki içime sinmiş İçime doğmuş

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
2 cevap 173 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 268 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Degistirdimgitti (2,814 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 2cocuklu1anne (84 puan) tarafından soruldu

408,446 soru

12,272,273 cevap

37,634 kullanıcı

Kategoriler

...