Merhaba arkadaşlar. Sizlerle dertleşmek istiyorum. İnsanın çok canım sıkkın. Eşimle 2017den beri beraberiz, 2021de nişanlandık, 2022de evlendik. Teyze çocuklarıyız aslında. Ama ömrümüz boyunca sadece 2 kere bir araya gelmişiz. Onu da hatırlamıyoruz. Farklı şehirlerdeydik çünkü. Yıllar sonra bir araya geldigikizde hoşlandık birbirinizden ve sevgili olduk. Bu durumu babam öğrendiğinden beri huzurumuz yok. Çünkü o günden bugüne hiçbir şekilde annemle ilişkileri iyi değil. Bizim birlikte olmamızın sebebinin, bir birimize olan sevgiden değil, annem ve teyzemin yüzünden olduğuna inanıyor. Babama göre zorla aklıma sokmuşlar. Ama bizim birlikteliğimizi öğrendiğinde annem çok kızmıştı, hatta karşı çıkmıştı. Babama göre herşey annemin başının altından çıktı, onun yüzünden kendimi geliştirmedim( üniversite mezunuyum) vsvs. O gün bu gündür her aşamamız sorunlu geçti. İsteme, nişan, düğün... İki aile arasında anlaşmazlıklar oldu. Babam herşeyden annemi ve eşimin ailesini sorumlu tuttu. Kim ne derse desin inanmıyor eşimle birbirimizi severek evlendigimize,:( üstünden yıllar geçti, annemlerin evliliği günden güne kötüye gitti. Boşanma durumundalar. Ve ben 7 aylık hamileyim. Herşeyin sebebi benim . 10 yaşında kardeşim var. Benim yüzümden o mutsuz bir ailede büyüdü :( ailem Adana'da ben İstanbul'da