0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 6 aylık kızım var 4 yaşta oğlum var sadece kilomdan dolayı birde kapalıyım elbiseden dolayı mı bilmiyorum neyse eczaneye gittim kızıma Emzik bakıyorum oda biraz sıcaktan bunalıp ağlamaya başladı oğlumda durmuyor yanında neyse yaşlı bir kadın girdi çocuklara baktı işte Allah bağışlasın dedi sağol teyze dedim kız mi evet dedim bir kız Bir oğlan yeter başka getirme dedi cevap veremedim zaten çocuklardan birde Emzik bakmaktan tamda yüzüne bakıp konuşmadım karşı eczaneye gittim orada beğenmedim geri geldim oda Sağlık ocağına gidip gelmiş ben elimde önümdekilerin işlerinin bitmesini bekliyorum ki ücretini vericem karşıma oturdu yanında ki kadına diyor ki iki tane var az önce fark etmedim yine hamileymis ben ona yeter dedim iki tane demiyorda yine var diye duyuyorum ama susuyorum yine erkekler var geldikçe geliyor millet bende baya bir sinirlerim bozuldu Kendi kendime yaşlı boşver dedim ama dayanamadım yüzüne baktım bana gelin ben sana yeter dedim yine var demedin bunlara kim bakacak diyor ben bakicam nolmus dedim ona kim bakacak diyor birde bende dedim hamile olduğumu nerden çıkardın adap denen bişey var sevmiyorum böyle şeyler sorulmasını ama o kadar delirdim ki kızım ağlıyor hala o arada kadında konuşuyor sinirlenip çıktım ya gerçekten Allah böylelerinjn gelinlere sabır versin ben gerçekten yapamm

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım buna kımse tahammul edemez ki, hadsizlik bu 
-Reklam-
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Ya iyi uğraşmışsın sanane be de geç 
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Ay millet deli canim bosver. Istersen 200 kilo ol onlara ne. Sanane derdi sana mi düştü siz kim oluyorsunuz de. Gercekten sac bas yolmalik böylesi 
0 oy
(20,529 puan) tarafından
Sen iyi bİle dayanmissin
0 oy
(18,165 puan) tarafından
Valla iyi dayanmissin ben olsam daha çok tepki gösterirdim
0 oy
(19,120 puan) tarafından
Çocukları senden yapmıyorum teyze sana ne diye terslerdim 
0 oy
tarafından
Boyle edepsiz yaşlilara şeyimin bekçisi sen misinn sana ne diyeceksin kendileri her korunma yontemini bile bile 8-10 tane dogurmus keyif icin simdi 2-3 cocuklu anneleri darliyolar
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Terbiyesiz ahlaksız hayır olsa ona ne o mu bakacakmış pis mikrop
0 oy
(9,101 puan) tarafından
İstersen elli kilo ol istersen iki yüz kilo.kimsenin böyle saçma sapan konuşmasına fırsat verme. Kaldı ki hamile de olabilirsin. Alıp kendisi mi bakacak sanki. Ne kadar a*****bu insanlar. Ay nasıl sinirlendim ha.
0 oy
tarafından
Bende 6 ay önce doğum yaptım maalesef veremedim doğum kilolarımı markete gitmiştim kasiyer bana abla hamile misin demişti çok morelim bozulmuştu :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 434 göst.
7 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mother.00 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
0 oy
3 cevap 357 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ilknur1998 (6 puan) tarafından soruldu