Buldugundada görücü usulundada aynı evde yaşamayınca anlayamıyorsun. Valla ben eşimle sınıf arkadaşıydık. Universite derken askerlik derken anca evlendik. Ve çok iyi tanıdığımı zann ederdim kaç yıllık ilişkimiz vardı. Bazı huylarını evlendikten sonra keşf etdimkendi kendimi aman yarabbim bu adam böylemiydi dediyim zamanlar oldu hatta) tabii pişman degilim ama ister 10 yıllık ilişki olsun ister görücü usuluyla 1 aylık ilişki sonrasi evlilik olsun bir evde yaşamayana kadar tanımıyorsun
Bana annem buldu)) kardesime kiz arioz simdi. İsi gucu iyi muhendis 28 kusur maasi var net . Mesailerle 35 i buluyor yurtdisi giderse cift mesai yaziyor . Ev var araba var maddi durum iyi yakisikli eliyizu duzgun gel gelelim utangaz . Adam deli gbi ders calisirdi. Simdi fabrikada kadin yok. Oyle gezme tozma ortam da sevmes isi gucu bilgisayar teknlji haliyle kiz bulamioz. Bikac kisiyle gorustu diyetisyen doktor ogretmen hemsire . Ama hicbriyle frekanslar olmadi . Diyetisyen cik acik giyinio diye annemden red yedi)
1,493,182 soru
24,397,641 cevap
349,875 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın