0 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim evlendigimizi hazmedemiyor galiba aileci bir tip annesi babası abileri kusur yapsa onları görmezden geliyor ailesi hep haklı ben en ufak olumsuz birşey yapsam hep ben kötü oluyorum belki de ayrılmak lazim biliyorum ama bense bazen durumu yok diye acıyorum araba alacaktı yardım edecektim altinlarimi verecektim her bayram ailesi kaos yüzünden benimle hzuur bozuyor millet ailesi ile gezip tozarken bu benle ara bozuk geçiriyoruz bir sürü kopuk şeyler laf söylesen yine sen suçlusun böyle bir adama naisl davranmak lazım artık yoruldum benim değerimi yaşlanınca çevresinde adam kalmayınca bilmesin ! Babası birgün mezara gidecek ara bozan babası benim kıymetimi yaşlanınca bilmesin bana gençliğimi heba eden bir adam evlilik yaparken aşka bakmayın kızlar gerçekten pişmanım böyle kör ***** bir adamla evlendigim için kendimde suc hep siz bana benim hatam ne söyler misiniz ne yapayım ona nasıl davranayim yoruldum artık 

5 Cevaplar

0 oy
(929 puan) tarafından
Hayata bir kez geliyoruz,milleti çekmeye değmez gerçekten.
-Reklam-
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Eşim ailesine kul kolejde olsa umrumda degil di umursamadim sen neden böylesin tek dedim oooo ailesinden daha iyisi yoktu sonra kendi haline bıraktım ailesi hakkında bana birsey anlatacağı zaman bana anlatma dedim yorum yaptığımda kabullenmiyceksin dedim ve konuyu kapattım o gün bugündür adam doğruları görmeye başladı ve şuanda memleketi terketmek istiyor ben gitmiyorum herkesten soğudum kimsenin yüzünü görmek istemiyorum diyor 
tarafından
Babanın evine git diyor bana
(4,987 puan) tarafından
Benim evim burası giymek istiyorsan sen git de ozamn
0 oy
(7,967 puan) tarafından
Canım benim eşimde öyle aslında yani özellikle annesinin yanlışını bildiği halde asla sen haklısın demez bana. Ama beni de ezdirmez bana da laf söylemez. Yani hiç karışmaz kaynanam gelip bana küfür etse karışmaz, ben kaynanama küfür etsem karışmaz. 

Kaynimda öyle anacı. Hemen savunur annesini eltim dayanamadı gitti boşanma davası açtı kaynım tutuştu karısı sıc derse anca öyle sıcar. Sanırım erkeklerin gözünü korkutmak gerekiyor bak zaten eğer korkmuyorsa seni sevmiyor demektir.
tarafından
Sevmesin
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Ağzına sıç net bu tipler onlardan anlıyor bana bayramı zehir ettiler ben daha beyerini yaptım kısasa kısas şimdi herkes ayağını denk aldı en ufak kelime bile yapamıyor kimse 
(1,700 puan) tarafından
Ne yaptın
(7,807 puan) tarafından
Kavga ettim herşeyi söyledim bu zamana kadar içimde tuttuğum ne varsa
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Sanki ben yazmışım aynı benim yaşadıklarım
tarafından
Birde babanın evine git diyor bana yatağımı ayırdım nikah düşüyor öyle deyince

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 215 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 611 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cancanlarim (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra2121 (489 puan) tarafından soruldu

412,665 soru

12,424,158 cevap

45,387 kullanıcı