Kızlar oğlum epilepsi hastası ateşi çıkınca enfeksiyon kapinca nöbet geçiriyor dün geceden beridir de ateşi vardı normalde bilmiyordum ben ateşin ve enfeksiyonun epilepsi nöbetini tetiklediğini o yüzden hep ateşi çıktığı için inatçı ateş diye hastaneye götürmuyordum çünkü orda da düşmüyordu ateşi öğrendim işte dün gece öyle çıkınca hafif vardı ateşi bu sabah ağrı kesici verdim öğlen 4 de ateşi 39.4 olunca ve hareketleri yavaşladı gözleri baygın bakmaya başladı bende ambulansı arayıp hastaneye götürdüm ama 8 aylık hamileyim ve tansiyonum düşüyor o yüzden eltimi aradım alt ve üstlü oturuyoruz bana dediki mangal yapacağım kızım gelsin kızı da 12 yaşında abla Allah aşkına kızın ne yapabilir ki dedim sen gelmicek misin dedim hayır mangal yapacam dedi bende Tamam dedim eşim normalde öğlen ise gidiyor gece geliyor yoksa ona demezdim bile ben ama çok üzüldüm çocuğun durumunu biliyor benim durumumu da biliyor gerçekten tek duam Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ben olsam giderdim ayrıca kaynanam ve kayınbabamla yaşıyor kaynanam eti hazırlar kayınbabam da pişirirdi ama gelmedi istemedi gelmedi ben mi abartiyorum acaba