Şimdi yinemi sen, sana okadar akıl verdik su bu diye lütfen linç etmeyin çok zor durumdayim. Gidicek kapım olmadığı için bu evde durmaya mecburdum eşimle olan durumları biliyorsunuz, galerisinde resim bulmuştum beni evli bir kadınla aldatmış kadın yalvardı bana af diledi iki çocuğu için yapma etme dedi hep düşündüm bu işin içinden nasıl cikicam diye, 3 gündür evde iki yabancı gibiyiz birbirimizin suratına bakmıyoruz bu akşam geldi telefonumu zorla aldı karıştırmaya başladı o fotoları sil dedi bende yok foto moto dedim sen şeytansin onları bana karşı kullanacaksın senin ölümün benim elimden olur bişey yapmaya kalkarsan seni öldürürüm dedi oğlum çantamın zinciriyle oynuyordu onu eline aldı boğazıma sarilicak gibi haraketler yaptı gözü dönmüş gibiydi korkuma yatak odasına geldim peşimden geldi sana okadar diyorum çocuğumuda benden alırsan beni tehdit edersen seni öldürürüm acımam dedi içim disima çıktı ağlamaktan beter oldum. Yarın bu evden gideceğim ama nereye gideceğimi bile bilmiyorum sadece bu evde iki dk bile durmak istemiyorum
Ay Allah yardımcın olsun ya. Hem suçlu hem güçlü beyefendi.. Bir an önce o evi terk et ve bi daha asla dönme. Pişman olmuş numarası yaparsa da kesinlikle inanma. Polise git herşeyi anlat geri dönersem beni öldürecek de herşeyi anlat. Rabb'im yar ve yardımcınız olsun çok üzgünüm
1,492,545 soru
24,387,441 cevap
349,084 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın