Gereksiz değil sen de annesin sonuçta çocuğuna bir şeyler istemen gayet normal eşini ikna et sen kayınvalideni de hiç dinleme ben de oğluma yaptiricam allahın izniyle neden gereksiz olsun hatıra
Ne kadar sacma bi dusunce teyzemin esi ogluna abisinin ismini bıraktı abisideustune isminin yazili oldugu kunye hediye etti arada kıyafet alirlar falan fistan hem bence cok tatli duruyolar sen istiyosan ve durumunuz musaitse al bence
İstiyorsan al tak canım içinde kalmasın sen de altın almada gümüş al Benim kızıma gümüş hediye geldi takiyoruz çocuk zaten bilmiyor altın mi gümüş mu kızım duvara sürüyor ısırıyor ay altın di o vayh şöyle oldu vayh böyle oldu derdi de yok içimde de kalmadı büyüyünce cerceveletip bir kaç hatirasiyla birlikte 18 yaşında hediye edecem :)
Canım bende yaptırmıştım altı ay falan kullandım ama şuan hatıra olarak duruyo.bitane daha oğlum olucak onada yaptırıcam kısmetse yani yaptır kalıcı bi hatıra
gereksiz olurmu uasina kadar takiyorsun sonra sakliyorsun bnim oglumun var suan iki yasinda bir yasinda kendi cikartiyordu o yuzden takmadim sakliyorum ilerde bak bu senin kunyendi der bileginin feln ne kadar kucuk oldugunu gorur . kismet olursa bunada yaptircam. ilk cocuga kayinvalide yaotiryi kunyeyi bizde ole adet. sizdede oyleyse kayinvaliden yaptrmamak icin diyordur bna masraf olmas8n diye.
bence oglun yerine sen kolye yaptir kendine cnm onu biri alabilir kolundan düşebilir ben oyle dusunuyorum sen eşiniz kendi ve oglunuzun ismi yazilan kolye yaptırın bencd
500 liraydı erkegede olur bnm tanidigim erkek cocuklardada var
Çok istiyorsan al canım içinde kalmasın ilede hatıra kalır
Yoo gereksiz Bi şey değil çokta hoş duruyor bebeklerin kolunda altın bu ara yükseldi yoksaki çok pahalı Bi şey değil o künyeler 200 e falan aşa yukarı alınırdı ama şuan durum nedir bilemem malum dolar falan
cok yakışıyor erkek cocuklsrina al sen al icinde kalmasin
Kunyenin kızı erkeği yok yeni doğan bebeğe takılır bizde torunu olan takar hediye olarak kayinvalidemgil çok cimri kesinlikle takmaz çeyrek bile almaz ama annemler eminim takacaklar hatta kunyede bebeğin ismi yazar
Ona neymiş yaa. Off bu milletin hadsizliği ne olacak. Ztn künye alınırsa satılmaz saklanır cnm öyle söyle kaynanana.
1,493,187 soru
24,397,750 cevap
349,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın