Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Çocugu kreşe yazdıran anneler var mı
0
oy
151
göst.
7 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
Mavi-beyaz
(
2,389
puan)
tarafından
soruldu
Bir kaç sorum var deneyimli anneler var mı bebeği 3 yaşında kreşe başlayan
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
7 Temmuz 2023
❤️Sace❤️
(
1,292
puan)
tarafından
cevaplandı
2 yaşında başlattım şuan 4 yaşında devam edecek hala. Sadece 2 sene özele gitti şimdi devletinkine geçirdik
7 Temmuz 2023
Mavi-beyaz
(
2,389
puan)
tarafından
yorumlandı
Cnm 3 yaşında ilk defa gidecek korkularım var acaba uyum sağlayacak mı hep benimle birlikte bana herşeyi söyler ama bir başka yabanciya (öğretmene) söyler mi tuvalet eğitimi falan da var bu aradaa bir de aslında acayip eşimin ailesi tarafından şimartılan bir çocuk acaba arkadaşlarıyla oynar mı arada vurması falan oluyor evde bir de yemek kendi evde yiyor ama orda yer mı hiç bilmiyorum
7 Temmuz 2023
ozlem4141
(
449
puan)
tarafından
yorumlandı
Merhaba 2 yaşında başlattığınızda alışma dönemi nasıl oldu acaba bez değişimi yemek olayı öğle uykusu yapıyor muydu vs bende 2.5 yasinda vereceğim de birde tam gün mu gitti
7 Temmuz 2023
❤️Sace❤️
(
1,292
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben kızımı 2 yaşnda bezli verdim. 2,5 yaşında Nisan ara tatilinde tuvalet eğitimini hallettik ama arada kaçırdığı oldu bahçede oynarken falan yetişemedi zaten yedek kıyafet verdiğimiz için değiştiler güzel ilglendiler. Kreş ortamında çocuk evdeki den farklı oluyor onu da söyliyim. Arkadaşları ile iletişimi gelişti sosyallik bakımından maşallahı var. Yemek konusunda evet kendisi yemesi için teşvik ediyorlar ama yardımcı da oluyorlar. Zaten akranlarından da öğreniyor çok şeyi. Tabi önce sizinşe birlikte birkaç gün uyum süresi oluyor
7 Temmuz 2023
ozlem4141
(
449
puan)
tarafından
yorumlandı
Tam gün mu peki gitti ben özel de çalışıyorum o yüzden mecburen tam gün vereceğim durur mu aramızdaki bağ zedelenir mi diye de korkuyorum
7 Temmuz 2023
❤️Sace❤️
(
1,292
puan)
tarafından
yorumlandı
Bezini öğretmeni değişti, öğle uykusu da düzenli olarak uyuyorlardı. Evdekinden daha düzenli oluyor kreş biz 2 sene çok memnun kaldık. Tam Gün verdik çalıştığımız için. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi atıştırmalık düzenli olarak veriliyordu.
7 Temmuz 2023
Sweety_97
(
13,772
puan)
tarafından
yorumlandı
heh sonunda aradığım insanı buldum. Bende 2yaşında yollayacağım kızımı. 13 aylık henüz çiş kaka demeyı oğretmeye çalışıyorum bi bucuk yaşında keseceğim bezden inşallah. Kreş hemen evın yanında var neşe erberk tabii 2ye girince daha iyi araştıracağım
bence alışır hemen çünkü kardeşlerim 2yaşında başladı hiç da ağlama gitmeyeceğim lafı olmadı koşa koşa giderlerdı
ama sizde durum değişik küçük küçük diye benıde tedirgin ediyorlar
gerçi fikrım sabıt kizida oğlan doğunca onuda iki yaşında yollayacağım kreş taraftarıyım
7 Temmuz 2023
❤️Sace❤️
(
1,292
puan)
tarafından
yorumlandı
Biz de çalıştığımız için tam gün verdik. Sabahları ilk önce kolay gitti ama bir süpoe sonra gitmek istemedi (kızım erken kalkmayı sevmediği için) ama akşam da güle oynaya aldık, parka gittik oyun oynadık harhangi bir zedelenmesi olmadı aramızdaki bağda. Biraz aradaki zamanı telafi etmekle alakalı sanırım
7 Temmuz 2023
❤️Sace❤️
(
1,292
puan)
tarafından
yorumlandı
Biz bakıcı bulamayıp mecburen verdik ama iyiki vermişiz o kadar çok şey kattı ki çocuğuma çok memnun kaldık. Evde olsa bu şekil olmazdı
7 Temmuz 2023
ozlem4141
(
449
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim mesleğim gereği sabah 8 aksam 6 çalışıyorum o şekilde saatlerine uygun bir kreş bakacağım varsa olmadı kayınvalidem götürüp getirecek onda da ben götürüp alamam inşallah aramızdaki bağ zedelenmez o konuda endişem var
7 Temmuz 2023
❤️Sace❤️
(
1,292
puan)
tarafından
yorumlandı
Aranızdaki bağ Allahın izniyle zedelenmez ve çocuğa katacakları çok daha fazla olacaktır
7 Temmuz 2023
ozlem4141
(
449
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah güzel bir kreş buluruz da herşey dediğiniz gibi güzel olur :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
7 Temmuz 2023
Djdjjdhd
(
851
puan)
tarafından
cevaplandı
2.5 yaşında başladı şuan 3.5 yaşında bu sene de gidicek krese
7 Temmuz 2023
ozlem4141
(
449
puan)
tarafından
yorumlandı
Merhaba 2 yaşında başlattığınızda alışma dönemi nasıl oldu acaba bez değişimi yemek olayı öğle uykusu yapıyor muydu vs bende 2.5 yasinda vereceğim de birde tam gün mu gitti
7 Temmuz 2023
Djdjjdhd
(
851
puan)
tarafından
yorumlandı
Tam Gün gitti sabah 10 akşam 4. Bezi bırakmıştı krese başladığında bırakalı 4-5 ay falan olmuştu. Öğle uykusu vardı kreste öğle uykusu gibi bir şey yoktu o yüzden kreş başlamadan 1 hafta önce öğle uykusunu bıraktırdim. Onda da normalde sabah 9da uyanır öğlen 3de uyurdu gece tekrar 1e doğru anca uyurdu Bi gün öğlen uyutmadın akşam da erken uyudu oylelikle öğle uykusunu bıraktı şimdi akşam 9-10 gibi uyur sabah 10a doğru uyanır. Alışma süreci çok kolay oldu ilk günler 1 saat sonra 2 saat öyle öyle saati yükselerek vakit geçirdi ve sadece ilk gün annem nerde diye ağlamış onun dışında krese gitmicem diye Bi şey demedi hiç krese her bırakırken kreş bitince sana dondurma alcam vs diye Bi şeyler söylüyodum o da çıkar çıkmaz istiyordu Bi şeyler
7 Temmuz 2023
ozlem4141
(
449
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkürler inşallah bizimki de sorunsuz olur. Ama ben özelde çalışıyorum mesleğim gereği yine öyle olacak sabah 8 aksam 6 bakalım saatleri nasıl ayarlicaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2023
Nazenin premses
(
9,716
puan)
tarafından
cevaplandı
Benım kızım bezi bıraktı basladı canım
7 Temmuz 2023
Mavi-beyaz
(
2,389
puan)
tarafından
yorumlandı
Hadi inşallah cnmm
7 Temmuz 2023
Nazenin premses
(
9,716
puan)
tarafından
yorumlandı
Şimdi ikinci döneme gidecek 4 yasına girmek üzere
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
90
göst.
3 yaş kreşe yazdıran varmı fiyatları nedir? İzmirde bildiginiz yer varmi?
6 Eylül 2023
Kültür-Sanat
kategorisinde
Alyadua1
(
92
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5