Eski gonderilerimde de var, kızımın bakıcısı yapma dediğim şeyleri ısrarla yaptığı ve ben kibarca uyariardan sonra ciddiye alınmayınca kadına sert bir çıkış yaptığım için hanımefendiyle aramız açılmıştı. Bir dönem annem bir dönem de kayınvalidem bizde kalınca kadın zaten aşırı yapışık biri olduğu için ikisinin de numarasını falan aldı sürekli konuşuyordu. Bu sorunları ve benle ilgili başka sikayetlerini( dolabımdaki fazla etli pideden ona al dememisim, işten gelince çay kahve içelim dememisim, bayramda aramamisim) anneme de kayınvalideme de anlattı. Benim evimde benim kayınvalideme beni kotuledi. Neyse biz bunla tartıştık defoldu gitti ve o gün kayınvalidemi aramış. Hayır senin derdin ne o gün arıyorsun? Ben bunu kayınvalidemin telefonundan gördüm ve 3-4 gün sonra da kayınvalidem onu aramış..bunlarda da hep 15-20 dk konuşmuşlar. Kayınvalideme sordum o da yok bana hicbi şey demedi diyor. Sizin ne ortak noktamız konuşacak konunuz var da tartistigimiz gün 15 dk konuşuyorsunuz? Kadın resmen beni şikayet etmeye arıyor. Kayınvalidem de bana ama kadın da iyi falan diye kadını ovecekti, ben saydım işte sorunları sürekli konuyu kapatmaya çalışıyor falan. Ve bana yalan söylüyor. O bir kere aradı daha da konuşmadık diyor. Mahalle dedikoducusu kıvamında saçma sapan beklentileri olup benden karşılığını bulamayınca beni anneme kayınvalideme şikayet etmek ne demek ya? Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum ama uzasın da istemiyorum konu. Ve kayınvalideme göre de kadın gül gibi ben kapris yaparak kadını kaçırdım, eminim benim hakkımda bu şekilde düşünüyor. eşim özellikle kadına fazla yüz verdi ve kadin tepemize çıktı kendini bir halt sandı resmen aile isimize burnunu sokacak hale geldi. Ben baştan beri resmiydim hatta bana sen soğuksun dedi ama eşim sağ olsun bu hallere düşürdü