0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
merhaba güzel hanımlar 2 yaşında oğlum geceleri uyanıp deli gibi ağlıyor çıldırıyor heryere vuruyor saçımı başımı yoluyor çok korkuyorum daha yeni yine oldu aynisi artık ağladım çok üzülüyorum kendini parçalıyor resmen sarılıyorum konuşuyorum beni duymuyor cevremde hiç duymadım böyle şeyler yaşayan tecrübesi olan paylaşabilir mi ?

2 Cevaplar

0 oy
(989 puan) tarafından
Yeni mi basladi saat kac gibi yapiyor her gecemi
(100 puan) tarafından
yok ara sıra yapar daha yeni sakinledi iste bu saatler çok önce birdaha olmuştu çok üzülüyorum korkuyor sanki çok çaresizdim:(
(989 puan) tarafından
Uzulmeyin hatta boyle bi post acmistim oglum 2bck yasnda suan oda 2yas civarinda ayni dediklerinizi yapardi her gece ama bizimki farklilydi buzdolabina kosardi bagra bagra.atiyodu kendini yerlere dolabi acip oyle bakardi icine=D biz uyku sersemi tabi esimle neye ugradgmizi sasiridik doktor gotrdum atak donemi geccek dedi ama bayada surdu yani gecti sukur
(100 puan) tarafından
çok zor birşey gerçekten şuan çok çaresizim Allah kimseye yaşatmasın hala iç çekiyor inliyor çok üzüldüm çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
(989 puan) tarafından
Geccek gercekten sabredin işte atak donemi sendrom dedi yani ayni anlattgnz gbi bide kendini yere atip bagrrdi ciglk atardi bende cok korkuyodum o haliini tobe carpildi mi cocuk diye kafamdan gecrmedm degl
-Reklam-
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Oku bol bol canım korkuyodur bişeyden illaki benim oğlum öyle olunca sakinleşene kadar sarılıyorum sevdiği şarkıları mırıldanıyorum hafifliyo biraz 
(100 puan) tarafından
bende yaptım ama çok uzun sürdü o anı anlatamam Rabbim yaşatmasın çok farklıydı aklını yitirmis gibiydi Allah korusun şuan uyudu ama hala iç çekiyor inliyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 207 göst.
14 Haziran 2022 Aile kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 199 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nesegül (2,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 1502hanessan (1,664 puan) tarafından soruldu