0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar geçen eşimin teyzesi çocuklari giydirmemi beğenmemiş dedimya dünde eşim söylendi

Çocuğun pijamasini giydiriyorum bı yeri yırtılmış bn görmedim cocuklara güzel giydir yirtiik giydirme dedi bnde dedimki çocukları nasıl giydirdimde karışmayın karışma dedim kaynanayada laf ettim yani eee başladı atışma yok güzel giydir markete giderken bahçeye gelirken 

Bnd başladım zaten güzel giydiriyorum kızlar bahçede kalıyoruz bazen oradayken eski kıyafetlerini giydiriyorum toz toprak oluyo hep neyse bnd dedim işte eski kıyafetlerini atmıyorum burda değerlendiriyotum  yok kral. Tuvalet giydir sinir etti bni gören duyan derki bakimsiz geziyorlar

Kızlar evdeyken bile güzel saclarini yaparım üstlerini giydiririm dışarı çıkarken öyle parkta bazı çocuklar özensiz oluyor mesela beni mkiler güzel güzel giyinir çıkar hep eeee bn boyle yaparken nie böyle soyleniyo anlamıyorum

Eşimde anasının yanında ya triplere giriyo işte DHA önce uyarmistum onu ananın yanında bni uyarma diye 

Çünkü biliyorum yarın bigun oglumda böyle diyordu dicek

9 Cevaplar

0 oy
(17,055 puan) tarafından
Ayy ne saçma yaa dışarıda oynarken bende eski kıyafetini giydiririm zaten kirlenecek ama diğer türlü bir yere gidince güzel giydiririm hatta eşim derki çok güzel giydirme nazar değer ☺️ 

Çok  saçmalamışlar canm 
tarafından
İşte bnmki niye laf oluyor bn onu anlamadım cnm
(17,055 puan) tarafından
Zihniyetleri aynı canım ailesi sonuçta kendince haklı görüyor
-Reklam-
0 oy
(10,879 puan) tarafından
Teyzesi uyardı ya seni kendi tarafı ondsn onları haklı çıkarmaya calisiyo brnimki de yapiyo onu hep bi tane örnek veriyim ek gıdaya baslicaz eşim diyoki düşünsene haydar baba (benim babam ) dizine oturtmuş bişey yediriyo diyo halbuki kendi bsbasi yapacak onun yerini yapiyo hayır öyle bişey yok ben yediririm çocuğumu kimse hiç bişey yediremez kavga çıkar haberin olsun dedim bu sadece bi örnek biseyleri kendi dusuncesiymis gibi güzel biseymis gibi ya da senin ailen bile yapacak normal biseymis gibi söyleyecek ki sen o şeye tepki göstereme 
tarafından
Teyzesinden haberi yok daha cnm tesadüf üst üste geldi iste
(10,879 puan) tarafından
Nerden biliyosun haberi olmadığını belki kaynanan anlattı teyzesi söyledi biri duyurdu
tarafından
H orasını bilemem cnm ama bna soylenirdi BNC ozmn millet laf ediyor güzel giydir die
(10,879 puan) tarafından
Valla koçanı sen daha iyi taniyosun orasını ben bilemem söylerdi diyosan söyler o zaman dikkat cekiyo demekki giydirdiklerin biraz daha özen
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Sürekli yeni kifayetlerini giydir o zman evde vs esin de çok laf yapıyorsa gitsin sürekli yeni kıyafet alsın çocuğuna evde kirlenp yırtılıp zarar gordukce:) 

Ben oğluma sürekli yenileri giydiriyorum acımıyorum kıyafete çok hızlı uzuyor olmuyor zaten artık üstleri kaliteli ama büyük alıyorum ki çok giysin lcwdan falan alınca 5 10 yıkamada aşırı yipraniyor
tarafından
Öyle dedim zaten cnm yenisini al ozmn. Dedim v sipariş vercemde alsın banane lafını ediyor madem
(2,390 puan) tarafından
Zara dan al iyice görsün el mi yaman bey mi :D
0 oy
tarafından
Bı burunlarını sokmadiklari o kalmıştı sanane çok biliyorsan git kıyafet al . 
tarafından
Laf olsun torba dolsun bunlarinki
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Geçen gün bir mekanda otururken küçük bir bebek geldi yanıma karşı masada ailesi nasıl güzel bir çocuk ama üstü leke ve pislik içerisindeydi o an dedim yazık çocuğa üstü başı kir pas içinde kalmış demem o ki insan ister istemez anneyi bi eleştiriyor böyle durumlarda.
tarafından
Kız bnd onu diyorum normalinde pis gezdiren bı ane değil imki bn
(7,753 puan) tarafından
İşte millet açık kolluyor.
0 oy
(7,692 puan) tarafından
Benim eşimde tam tersi biyere giderken güzelce giydirrim benle kavga eder düğüne mi gidiyor bu çocuk özene bozene hazırlıyorsun diye cins bu erkekler ne pok yedikleri beli deyil 
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Merak ettim bır fota atsana  bakalım 
0 oy
(928 puan) tarafından
Karismadiklari bi o kalmıştı onu da duyduk 
0 oy
(4,216 puan) tarafından
Sen takmamissin zorla taktirmislar. Cok biliyosa kocan giydirsin. Deseydin sen gap e zara ya bershka ya goturdun de ben mi begenmedim çocuklara kiyafet diye. Guzel giydirsen toz toprak olsa yine sana laf sokarlar yeni seyleri kirletmisler diye sacma slak insanlar ne yaparsan yap sacma slak laflar bulurlar cunku. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 385 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 394 göst.
30 Mayıs 2020 Aile kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,132 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 511 göst.
19 Ocak 2023 Aile kategorisinde gokcee05 (211 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,909 cevap

36,612 kullanıcı

...