Biraz uzun kızlar hakkınızı helal edin şimdiden. Benim kuaför dükkanım çalışıyorum şuan 11 aylık oğlum var ve iknciye hamileyim dükkanı kapatmakta istemiyorum şimdi şu anki evimin mesafesi yürüyerek on dakika dükkana bı çocukla yine gidebiliyodum ama ben hep dükkana yakın ev arıyodum kiralık ve bir buçuk ay önce denk geldi tamda dükkanımın sırasında ve eski oturduğum mahalle eski evden ev sahibi yüzünden mecburiyyetn çıkmıştık. Neyse bir buçuk ay önce durumumuz yoktu pek oturduğumuz eve bile kirayı geç verdik ama şuan benim işler 11 Mayıs'ta açıldı şimdi de eşimin işleri açılıyo is başı yapck yani durumlar toparlandı sadece benim dükkan kıran ödenecek kaldı. O ev hâlâ tutulmadı ama o zmn dedim eğer nasibimizde varsa bayrmdan sonra işler açılırsa bize nasip olur inşallah diye dua ettim çok. Çünkü iki çocukla ben o yolu gidip gelemem bide evim 3.katta şimdi eşime ısrar ediyorum ama ikna olmuyo çok istiyorum hem 3+1 olması yönünden suanki evim 2+1 ama fiyatları aynı ikisi de 800 sadece adam önden 500 depozito istedi ve bizm şimdiki evde elektrik aboneliği ev sahibin uzerine oraya geçince bı tek onu alcaz üzerimize yani bin lira masrafımz olcak sadece. Dogumuma da az kaldı 31 haftaligim şuan şuan geçtim geçtim eğer gecmzsem bidaha gecemem hayatta. Ama çok istiyorum dükkana yakın olması benim için çok iyi. Bu evden kışın gidemedigim çok günler oldu malesef. Şimdi diceksiniz iki çocukla nasıl caliscan. Dükkanım 1+1 ev gibi mutfak ayrı oda vs herşey var yanıma bakıcı bulmayı düşünüyorum yada bı sure annemle kaynanam idare etckler. Ne eşim ikna nede annem. Annemin düşüncesi de belki iki çocukla calisamican boşuna evinden çıkma diyo. Nasıl ikna edicem ailemle eşimi beni düşünmüyolar hiç hele eşim hiç düşünmüyo tamam arabamız var şuan eşim götürüp getiriyo ama oda her zman denk gelmiyo. Çok dil döktüm eşime ama başaramadım napicam bilmiyorum o evi çok istiyorum nednse. Kusura bakmayın kızlar nasıl ikna edebilirim eşimi sizce