Bn 10 yıldır kapaliyim eşim evlendigimz gunden beridir acilmami istiyo napmam lazm
Soyleyecek birsey bulamadim bu senle Allah arasinda olan birsey nasil senden bunu isteyebilir
Pardon ilk yanlis okudum yanlis yazdım. Eger bastan istiyorsa bastan yapsaydın keske . Ne bilim ben bi anda istiyor sandim.
Kimsenin kararına karışmam saygı duyarım ama kendi adıma söylüyorum asla açılmam canım
Allah icin kapanmissin esin icin acilma derim. Evde onun istedigi gibi giyin süslen bakimini yap ama neguzel bisey basarmissin hic degisme (kendimbeceremedigim icin boyle soyluyorum) bugun acilmani soyler yarin makyaj yap der sen sen olmaktan cikar onun istedigi biri olursun. Kendi durusunuzdan ödün vermeyin. Kaldi ki sonunda cok guzel bi mukafat var. Allah kabul etsin bana da nasip etsin
Pufff arkadaşlar esiniz sizi kapalı kabuk etti bu tarz şeylerden odun vermeyin gerçekten
Empati yapmak istemiyorum ben nedenini sorardım
En basit örneği kuzenimin eşi de karısına acil demiş sebep sorsana eşine dedim neden seni olduğu gibi kabul etmeyip istediği kalıba sokuyo meraknettim
Eside demiş ki yanıma yakistirmiyorm cevremizde hekres açık sen pasif kaliyosn demis ve acilmis kadın.
1 yıl sonra boşandılar ve şuan çok pisman tekrar kapandı yazık yani
1,488,516 soru
24,331,603 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın