0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (515 puan) tarafından

herşey bian da oldu uyumuştu koltuktaydi kenarlarına yastık koydum artık ayaklandiği icin 5 dakka sonra bi düşme sesi duydum ne ara kalktı be yere düstü bilmiyorum zor susturdum resim koyuyorum burnu böyle olmuş dudağıda birazcık şişmiş anneler bişey olmaz dimi geçer dimi lutfen bişey söyleyin ilk anneliğim 19 unda 10 aylık olucak dudağının şişmiş inmesi için ne yapmam gerek :(

image

5 Cevaplar

0 oy
(16,437 puan) tarafından
Canım bir hastaneye götür. Şişlikten ziyade bir zarar var mı diye. Onlar geçer Allahın izniyle maşallah pek de tatlı yüzü
(16,437 puan) tarafından
Canım şişe ancak buz. Bir 112 yi ara durumu anlat. Uyuduysa uyandır 2 saat uyutma. Gözde kayma var mı el kol oynatmada sorun vs var mı bak bir.
(515 puan) tarafından
uyudu cnm ya sabahtan beri uyumamisti simdi kaldirsam hiç susmayacak 10 dakka sonra kaldırsam olmaz mi
(16,437 puan) tarafından
Canım biraz mız mızlık etsin Ağlasın bir şey olmaz. Allah muhafaza yani diğer ihtimal daha kötü
(515 puan) tarafından
o zaman uyandırayım vakit gecmeden
(515 puan) tarafından
banyo yaptıracaktım bişey olmaz dimi
-Reklam-
0 oy
(7,506 puan) tarafından
Canım burnu morarmis hemen uyutmayip az bekleseydin keşke 
(515 puan) tarafından
hemen uyutmadim cnm aradan 20 dakka gecti sabahtan bide sabahtan beri uyumamisti uykusi vardi kontrol ediyorum bu sişliğe evde yapabilecegim bisey varmi
(7,506 puan) tarafından
Ekmeği çiğneyip koyardı annelerimiz islat koy ama morluk dağılacak olursa bekleme hemen götür morlugunada hirodoid krem var o iyi gelir
(515 puan) tarafından
peki bu krem bebekler icin mi
0 oy
tarafından
Kuzum nie buz koymadın panikle aklına gelmedi sanırım buz yada ekmek içine zeytin yağ sür hemen bas şişen yere böyle durumlarda
(515 puan) tarafından
yemin ederim panikledim susturmaya çalışıyım derken unuttum gitti ekmek içine zeytinyağı sürüp nereye sürücem dudagına mı ?
tarafından
Şişen neresi varsa oraya sürcen canım şişkinliği hemen indiriyo . Düşme olduğunda yapman gerekiyo ama kuzum şuan faydasını görürmüsün bilmiyorm dene bi istersen
tarafından
Bide canm neresini vurduğunu görmedin belliki keşke uyutmqsaydın gözlemleseydin . Benmde kuzenimin çocuğu yazlıkta düştü doktora koşa koşa götürdük 5 saat uyutmucaksınız şuan için bişe yol dedi allem ettik kallem ettik 5 saat uyutmadık gözlemledik hep. Çok geçmiş olsn canm
(515 puan) tarafından
sabahtan beri uyumamisti cnm bide bilemedim bilseydim uyuturmuyum 10 dakka sonra kaldirsam olurmu ki simdi kaldirsam susmayacak biliyorum
0 oy
tarafından
Çocuk düştükten sonra uyudumu uyuttum mu xok tehlikeli uyutma çocuğu 
(515 puan) tarafından
şimdi kaldırayım mi bilemedim bilseydim uyutmazdım şimdi kaldırsam durmaz ki
tarafından
Ama canım düşünce uyutulmaz balım keşke uyutmasaydin Allah korusun beyin kanamasi falan gecicir diye uyutulmaz
O yüzden dedim takipte kal koltuk cokmu yüksekti kafa üstü mü sırt üstü mü düştü
(515 puan) tarafından
çok yüksek degildi burnunun ustüne düşmüş sanırim orası morarmis
0 oy
(165 puan) tarafından
Yüzünün üstüne düşmüş belli ki geçen ayda benim başıma geldi hareketlenmeye başladıkları için bir anda oluyor. Kucağına alıp gezdirdikten veya ilgisini başka bir yöne çektikten sonra ağlamaya devam ediyor mu? Kusma var mı? Gözde kayma var mı bunlar çok önemli. Eğer hiç biri yoksa insallah bişey olmamıştır. Ben hametan krem sürmüştüm geçmişti bir de dudağı sistiyse dişleri kanamis olabilir 
(515 puan) tarafından
birincisi dişleri sadece alttan iki tane çıktı kusması da hiç yok düştüğü zaman kucagima alil gezdirdim tabi hemen susmadi 10 dakkaya anca susturabildim şuan sadece burnu birazcık morarmış dudagı da azcık şişmiş oda buz uygulaması yaptım indi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 433 göst.
9 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde egc01 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 649 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 283 göst.
15 Ocak 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,402 göst.
2 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,945 soru

24,510,714 cevap

358,898 kullanıcı

...