0 oy
306 göst.
Aile kategorisinde (626 puan) tarafından
Kapı çaldı emziriodum kenera koydum kargoyu mutfaa taşıyana kadar halinin üzerine düştü halıda ince 1 dakika gibi ağladı sakinleşti şuan gülüyor eşim görevde başına gelen varmı tavsiyeniz nedir ilk 3 saat önemli yazio kusma yok uyutmuom

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
112yi ara doktora bağlan
-Reklam-
0 oy
(6,912 puan) tarafından
2saat uyutma koltuktan mi düştü 5aylik da artık hareketli bir bebk kuzu kesinlikle yüksek hiç bir yerde tek bırakma yatak da koltuk da vb.gozleri kusması vb yoksa sıkıntı olmaz ins ama bi yerinde şişme morarma kan kusma bunlar varsa bekleme Dr a git
(626 puan) tarafından
Haklısın düşünemedim  şuan morarma falan da yok 112 yi aradm dediklerini söylediler gözlemliyorum
(6,912 puan) tarafından
2saat takip et aşkım onla geçmiş olsun bnde Dr gibi karı oldum zmnla öğreneceksn bunlar anneliğin getirdiği Dr Luk :)
0 oy
tarafından
Kesinlikle yalniz birakma bi daha ama yinede bi ara doktoru uyutma takip et icin rahat etsin istersen götür doktora bi
(626 puan) tarafından
Eşim görevde ama gidicem birazdan
tarafından
Olsun ihmal etme taksi cagir
0 oy
tarafından
Oy kuzum inşallah yoktur annesi bişeyi tedbir amaçlı uyutma canım sen 
(626 puan) tarafından
İnşallah ya elim ayağım titriyor
tarafından
Panik yapma canım bişey yoktur inşallah
0 oy
(940 puan) tarafından
3.5 aylıkken benim kuduruk kizim koltuktan done döne düştü çığlık attım benim cigliktan korktu ağladı kısa sürdü 

Gözünde kayma var mı 

Fışkırarak kusuyor mu 

Uykuya meyili var mı kafasında şişlik var mı bunlar yokda 

Acile götürene gerek yok 

Ama bunlardan  biri varsa götür canım yoksa da 3 saat sonra ben yatırmıştım şükürler olsun birşey olmadı 

5 aylik bir bebeği sakon koltukta salise bırakma 
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Kusma gözlerde kızarıklık yoksa korkma canım birşey olmaz Allahın izniyle birdaha o şekılde birakma kuzum 5 aylık tam dönme zamanları 
0 oy
tarafından
Benim oğlum 4 aylık çok hareketli ben battaniyenin üstüne verin Ken bile etrafına bişeyler koyarım yuvarlanır yüz üstü burnun üzerine çakıyor koltuğa bırakma cnm 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 390 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
0 oy
3 cevap 189 göst.
14 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceren4307 (476 puan) tarafından soruldu

405,716 soru

12,157,844 cevap

36,596 kullanıcı

...