0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından
Kızlar çok kötüyüm 10 gündür falan.

Sanırım doğum sırasında ilk oldu.nefes alamadım vs.doğumdan sonra da 3 gün acillere gittim başım dönüyordu nefesim kesilecek gibi oluyordu ve bayılacak gibi oluyordum.nefes darligim için akciğer filmi çekildim temiz çıktı.

Bir süre geçti şimdi 2 gündür yine var.

Başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum.ama nefes darligim genel olarak sürekli var 2 haftadır 

Panik atak mi bu 

Şu an bile acile gitsem mi diyorum bayılacak gibiyim 

9 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
Stres yaptığım birşey varmı yada heyecanlandığın aklında bu tür bir düşünce. Bende var gözüm kararır mesela çocuk düşer gibi olur benim gözüm kararır ya dusseydi vs. 
(1,142 puan) tarafından
Evet stres yaptığım şeyler var malesef.ama takmayacam değmez diyorum takmıyorum başka şeylerle ilgileniyorum yine de oluyor
(498 puan) tarafından
Psikologa görünmekte fayda var
(1,142 puan) tarafından
Gidecem zaten ama şu halden bir çıksam yolda belde düşüp bayilacam diye korkuyorum yanıma gelecek biri de yok
(498 puan) tarafından
Uzanıp gözlerini kapa sakinleştirici müzikler aç huzurlu olduğunu tekrarla kendine mutlu olduğun anıları düşün vs. Ben çocuğum kuvezdeyken böyle sakinlestirdim kendimi. Yararı olur inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Tansiyon olmasın cnm o 
(1,142 puan) tarafından
Ya bir sefer gittim acile hatta orda yine başladı bunlar.o an hemşireyi çağırdım ölçtü normal çıktı tansiyonum
(1,198 puan) tarafından
Him sitres cnm o zmn vucudun istemediğin bişey yukluyorsun karsilik olarak sana onu yapıyor sitres yaptığım şeyler var takmıyorum yazmışsin alta ama istemsiz takıyorsun heralde vücudunda buna tepki olarak gosteriyor
(1,142 puan) tarafından
Evet olabilir bir psikiyatriye de gidecem bakalim
0 oy
tarafından
Kalp ekosu cektirdin mi canim
(1,142 puan) tarafından
Ya BT toraks testi çektirdim ilaçlı onun sonucunda kalpte büyüme görülmemiş bir de konturlar normalmiş
Acile gittiğimde de ayak ve el bileklerime ve göğsüme birşeyler taktılar bir kaç dakika
O eko mu oluyor
tarafından
Evet onun ismi eko bide ultrason var kalp ultrasonu benimde panik ayağım var ayriyetten ritim bozukluğum var panik atağım artınca nabzim yükseliyor
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Valla bende var da ben böyle deilim birşey olunca elim aağım dolanıyor
(1,142 puan) tarafından
Sendeki normal panik sanırım.bazi insanların yapısı öyle oluyor
(1,536 puan) tarafından
Ya bende eskiden biiey yoktu kızım havale geçirdi ondan sonra oldum böyle sürekli korkuyorum ona bişey olacak diye sürekli geceleri onu kontrol ediyorum
0 oy
(120 puan) tarafından
Bende var ölmekten korkuyor musunuz bunlari yasarken
(1,142 puan) tarafından
Bayilmaktan korkuyorum ya da nefes alamamaktan
Heralde ölmek te geliyor aklıma
Bir de mesela iki gün önce kızımı parka götürdüm.bankta otururken birden aynı şeyler oldu basım gitti geldi bi nefes darligim ama 2 3 1 haftadır vardı sürekli yani.ama o an daha çok daraldı.hemen kalktım atağı o korkuyla.
Nefes egzersizi okumuştum onu yaptım.
Çünkü çok korktum dedim ben bayilirsam kızım ne yapar diye.
Geçti sonra ama yine ara ara devam etti dün de gece dayanamiyip acile gittim
(120 puan) tarafından
Bende de oluyordu psikoloğa gittim gecti bana o an sana ne iyi geliyor o ruh halinden çıkıyorsun demisti onu yap ve bu ruh halinin geçici oluğunu bil demisti 1 dk sürüyordu ama sanki saatlerdir benim için biraz farkındalık yarattı Bende iyi geldi ilaca gerek kalmadı
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Kan tahlili yapıldı mı? Bende yıllardır panikatak var böyle bir şey değil bence kan değerlerin düşmüş 
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Yeni doğum mu yaptın kan değerlerine baktır emziriyorsan vücudun yeterli beslenme olmuyorsa dinlenemiuirsan ondan olabilir
(1,142 puan) tarafından
Pek dinleniyorum kan degerlerime bakıldı bişey çıkmadı ama vitaminlere bakilmadi randevu aldım baktiracam
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Benle aynı şeyleri yaşıyorsun şuan başlangıcındasın ben yeni yeni toparlamaya başladım halada çekiyorum tansiyon şeker dedim ama zaten yapıyor yani Yemen'e içmene hep dikkat et canım panik ataksın sende benim gibi bende başta ölüyorum nefes alamıyorum napıcam ben eşimi geceleri kaldırır dururdum acile gittim doktor neyin var dedi tuhaf tuhaf şeyler sıraladım iyi değilsin sen dedi sürekli hastaneye gittim hep dedim acaba birşeyim mi var tansiyonum düşüyoe zannettim ama iyi çikiyor kan değerlerim b12 dedim ama hepsi iyi sonra yavaş yavaş onla konuş bunla konuş kendimi dinlemediğim de baktım iyiyim en ufak hemen dinleyeyim başım döner bayılacak gibi olurum ama bayılmam işte bu psikolojik problem diyorsun belki bayılırım hadi bayılayım o da yok işte bende kurtulamıyorum halada acaba şuyum buyum var diyorum ama panik atak bi nevi psikolojik sorun gibi birşey o da olunca zaten şoklanmadan tansiyon da şeker de düşer canım dediğim gibi aç kalma ve kafein çay içme papatya çayı ya da karışık çaylar var yap iç rahatlatıyor insanı
(414 puan) tarafından
Bende senin gibiyim kendini dinlediğim de kalbim çarpar kalp krizi gecrdgmi düşünürüm hep yalnızken telefonum bozuktu iki gün utasamadm aynı başa sariyodu kendimi dışarı attım biseyler ile ugrastm kendini dinlemek bu hastalıkta yapılacak en kötü şey bence yalnız kalmamak ve bıseyler ile uğraşmak gerekio
(1,142 puan) tarafından
Ya evet böyle oluyor.mesela şu an burda olayları hatırlayarak cevap yazarken bile başım dönüyor.bir psikiyatriye gidecem ama benim vitaminlerde de düşüklük var gerçi
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım stresten kaynaklı oluyor genelde panik atak ve anksiyete var bende ben bir olayı görsem beynim susmaz ya öyle olsaydı yok şu olsaydı mesela dün tansiyon hastasıyım bu arada yükseldi yine ölüyorum sandım eşim geldi 40 dakika bebeğimize bakacak uyuya kalmış uykusu da ağır Allah'tan uyumadım yatakta video izledim bebeğimin bağırma ve ağlamasına koştum sırt üstü yatarken yüzüstü dönmüş ve elleri altta kalmıştı 5.5 aylık 

Dünden beri uykularım kaçti uyanır uyanır bakarım gün içinde de öyle dk başı bakıyorum ve eşini o an parçalamak istedim resmen adamın ruhu duymamış çocuk yanında ağlarken 

Diyorum ya uyusaydım duymasaydım komple yüzü kapanmıştı çünkü kıpkırmızıydı 

Şimdi asla bitmez bu bende 
(2,203 puan) tarafından
Bende tam anlamıyla vardır mesela bütün vücudum titrer ve asla durmaz çarpınrı kalp sıkışması ölüyorum gibi oluyor kalp krizi gibi bişey o an ağlama nefes darlığı ve bayılscak gibi oluyorum birde ateş basar myle çok oldu bende birde üstüne el anksiyete var
Dr a gitmem gerek ama antidepresan tarzı ilaç almaktan korkuyorum
Hamileyken bunlara ek yüksek tansiyon hastası olduğumu öğrendim
Çok zor hamilelik süreci geçirdim 37. Haftamda zorunlu sezeryan oldum 1 gün dahi beklemediler 19/9 du hep tansiyonum drlar beyin kanaması evresi nasıl ayaktasın diyordu
(1,142 puan) tarafından
Of bende böyle ben gidecem daha önce OKB için ilaç kullandım ben 1 sene coook iyi geldi neden korkuyorsun ki bence git

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
14 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 285 göst.
19 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nurayaksan (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 166 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (566 puan) tarafından soruldu

407,541 soru

12,232,207 cevap

36,882 kullanıcı

...