0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,149 puan) tarafından
Kızlar yarın oğlum sünnet olucak hastanede Allah nasip ederse. Hastaneye giderken yanıma ne almalıyım. Yedek çamaşır alırım diye düşündüm. Ha Bi de yatış verilir mi sünnet sonrası onu da bilmiyorum. Sünnet kilodu veya bez filan da almam lazım mı özelde verirler mi. Oğlum 4 yaşında şuan çişini tuvalete yapıyor bez gerekir mi. Bunlar dışında ne lazım olur. Bilgisi olanlar yazarsa cok sevinirim

4 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından
Canım 4 yaş sünnet için uygun değil . Mecburi bir sağlık sorunu var mı 
tarafından
Her hastane aynı olmuyor mesela bazı doktorlar önermiyor ama benim yaptırıcağım hastane öyle bir yaş sınırı koymamış bu süper bir durum
(2,840 puan) tarafından
Her hastane koymuyor ama önerilmiyor sonuçta.  Uygun olan aralıkta yaptırmak sağlıklı olan . Vücut sağlığı kadar psikolojisi de önemli sonuçta
tarafından
Tercih meselesi. Benim oğlum şuanda 2 yaşında bizde ağustos sonu yaptırıcaz
tarafından
Hastaneler yasak, bu yaşta yapılmaz diye bir şart koşmuyor tabii ki de. Pedagoglar bu şekilde öneriyor. 0-3 yaş ve 6 yaş üstü diye.
tarafından
Doğrudur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dün oğlum sünnet oldu hicbisey götürmeye gerek yok sadece yedek bez istiyorlar eğer ameliyathaneye girecekse bide sünnetten sonra zibin giyerse zibinin citcitlari kapanmayacak rahatsız olmasın diye ona göre uzun altı kapanmayan rahat bi kıyafet giydirirsen iyi olur
(7,149 puan) tarafından
Yok cnm zaten bizimki dana gibi oldu zıbın Filan olmuyor tişört şort takılıyor :) bez de normalde kullanmıyoruz tuvalete alıştığı için yinede almam gerekir mi. Gerçi üstüne göre bez de bulabilir miyim bilmiyorum
tarafından
O zaman sünnet kilodu alabilirsin bez kullanmıyorsa bide sakın pantolon Sort gibi dapdar şeyler giydirme benim oğlumdan sonra 7 yaşında Bi çocuk girdi sünnet için ameliyathaneye işi bitip odaya geçtiğinde dar pantolonu yüzünden bayağı ağladı sikistirmis pipi bölgesini
(7,149 puan) tarafından
Ay kuzum kıyamam ya annesi nasıl hesap edememiş onu. Bizde bugün yaptırdık kurtulduk çok şükür geniş bir pijama giydirmiştim zaten hemen Bi tane de sünnet külodu aldık çok işe yaradı gerçekten saol canım verdiğin bilgiler için
tarafından
Hadi geçmiş olsun çıktı aradan bugece zor olabilir sadece gerisi çorap söküğü gibi rahat olcak
0 oy
(423 puan) tarafından
Sunnetliyken bezi kullanamazsin  sünnet kilodu al ama verceklerini sanmam. Yatista vermezler genelde 1-2 saat içinde eve yollarlar 
(7,149 puan) tarafından
Eczanede var mıdır sünnet kilodu acaba
(423 puan) tarafından
Civilde görmüştüm eczanede varsa da pahalıdır
0 oy
(18,214 puan) tarafından
3 yaş sünnet oldu bezden kesmiştim sadece kilot ve köpük bardak istediler kilodun içine koyuyorsun pipisine kıyafeti degemsin diye 10 gün  kullandık bizimki çok nazlaniyordu o yüzden bu kadar kullandık ama 4 5 gün yeterli 
(7,149 puan) tarafından
Anladım saol canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
0 oy
6 cevap 268 göst.