Merhaba kızlar sizden başka kimse yok anlatacak iyice doldum benim gibi olan varmı bilmiyorum şuan yazarken bile ağlıyorum çok mutsuzum eşim de mi sıkıntı bende Bi anlamadım oturduğum yer resmen kulubeydi oturacak yer haline getirdik 1.0 sıfır işte koyunlarımız var diye buraya geçici olarak geldik ama kimse yok sadece ağaçlar ve oğlum var 2 yaşında eşim kapı önüne dahi ben yokken çıkamazsınız diyo ne işin varsa ben varken yap diyo oğlumun şu Yaşına geldi hiç yaşıtlarıyla bir araya gelmedi evde canı sıkılıyo ne kadar oynarsan oyna arkadaş arıyo sonuçta dışarı çıkınca koşturuyor tavukları koşturyo seviniyor yapma desende yapıyo bu akşam babası yapma dedi oda toprak oynamaya devam etti tuttu kulağından yemin ederim içim cız etti hemen aldım kucağıma yavrum oda hemen sarıldı boynuma ağladı eşimde beni tehdit etti seni son kez uyardım bidaha ben bu çocuğa bişi yaptığımda müdahale edersen seninle bozuşuruz dedi hiç huzurum yok döndü arkasını yatıyo şimdi hadi ayrılalım dersem yemin ederim gidecek kapım yok annemler mal yüzünden konuşmuyolar benimle napıcam bilmiyorum en ufak bişey olsun yada canı sıkkın olsun ya vurur yada azarlar hakaret eder 26 yaşımda hayata küstüm resmen kusura bakmayın biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ☹️