0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (4,863 puan) tarafından
kızlar iki sorum var sizlere birincisi bi önceki postumdan bilen bilir eşimi darp etmişlerdi morlukları ve yüzünde vücudunda yaralar var baya bi nasıl geçer onlar doktor sadece agrı kesici vermiş 

ikinci sorumda ben bu olaydan çok etkilendim eşimi o halde görünce yüreğim parçalandı resmen çivili sopalarla dövmüşler canım çok acıdı dedi her gözümü kapattığımda o an sanki bende ordaymışım gibi oluyor psikolojim alt üst oldu bu iki gündür yemek bile canım istemiyor eşime moral olmaya çalışıyorum ama oda o anı hatırlıyo heralde gözü dalıyor bi yerlere 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,387 puan) tarafından
Kantaron yağı iyilestirir
(4,863 puan) tarafından
aktardanmı alayım
(2,387 puan) tarafından
Evet aktarda vardır
(710 puan) tarafından
Aktardan almayın. Yarısı zeytinyağı oluyor. Pazarda orjinalı satar genelde.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Morluklar ve sisiliklere buz koy iyi gelir . Morluklar için de vazelin veya hametan falan iyi geliyor bunları tek biliyorum 
0 oy
(984 puan) tarafından
Kırmızı kartaron yağı iyi gelir cnm geçmiş olsun çok üzüldüm kardeşim Allah'ım esinede sanada sabır versin inşallah gecenki posttunu okudum.
(4,863 puan) tarafından
çok sağol canım benim allah razı olsun
0 oy
(8,378 puan) tarafından
Hızlı iyileşmesi için morlukların birde Arnica diye bir krem var o da iyileştirir, çok geçmiş olsun 
(4,863 puan) tarafından
çok teşekkürler
(8,378 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,190 göst.
0 oy
8 cevap 614 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
11 Mayıs 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizinmavisi (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.

Kategoriler

1,509,647 soru

24,634,086 cevap

365,307 kullanıcı

...