Kizlar bugün kendi ailemden biriyle kaynanama oturmaya gittik kaynanam komsusunda yemek yemiş evde yemek yapmamış geleceğimizi de biliyor eşim söylemiş gittik oraya oturduk kızım acıktı ailemden olan kişi Asel kızım acıktı birşeyler yedir dedi bana bende hayır acikmadi dedim sırf çayın yanında börek çörek buzluktan çıkarır yediririm diye düşündüm kaynanam mutfağa çağırdı ne yapalım diye bende kakaolu cevizli üzümlü bol malzemeli kek ve kısır yanına pastaneden tatlı dedim cevap vermedi kıyma pisireyim dedi bende evde yemeğim var çay icmeye geldik dedim benden önce kocamada sormuş Gül e sor demiş öyle bana sordu durdu durdu kuru sade kek yaptı karbonat ve sirkeli yanına kahvaltılık koyarken anne corban varmı dedim olmadığını söyledi çorbayı kızım için sordum ailemden biri ben yokken kaynanama sormuş azcik Asele göre çorba yapalımmi ekmek içine koyarız demiş cevap vermemiş kızı emzirdim uyuttum çay iciyoruz bana dediki Asel uyanınca ne yedirirsen yedir banane dedi güldü ben mi alınganlık yapıyorum hic yapmadığı şey