0 oy
213 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar bugün kendi ailemden biriyle kaynanama oturmaya gittik kaynanam komsusunda yemek yemiş evde yemek yapmamış geleceğimizi de biliyor eşim söylemiş gittik oraya oturduk kızım acıktı ailemden olan kişi Asel kızım acıktı birşeyler yedir dedi bana bende hayır acikmadi dedim sırf çayın yanında börek çörek buzluktan çıkarır yediririm diye düşündüm kaynanam mutfağa çağırdı ne yapalım diye bende kakaolu cevizli üzümlü bol malzemeli kek ve kısır yanına pastaneden tatlı dedim cevap vermedi kıyma pisireyim dedi bende evde yemeğim var çay icmeye geldik dedim benden önce kocamada sormuş Gül e sor demiş öyle bana sordu durdu durdu kuru sade kek yaptı karbonat ve sirkeli yanına kahvaltılık koyarken anne corban varmı dedim olmadığını söyledi çorbayı kızım için sordum ailemden biri ben yokken kaynanama sormuş azcik Asele göre çorba yapalımmi ekmek içine koyarız demiş cevap vermemiş kızı emzirdim uyuttum çay iciyoruz bana dediki Asel uyanınca ne yedirirsen yedir banane dedi güldü ben mi alınganlık yapıyorum hic yapmadığı şey 

3 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından
Normalde başka kendinden misafir gelse kaç çeşit hamur işi çıkarır ve kekinin uzerine yoğurt sürdü bu sabah yumurta alınmasına rağmen sorduğumda dolaptan önceden çıkarmam lazımdı dedi ben dolaptan çıkarıp sürerim üzerine dedim öyle olmaz dedi kendi hep benim gibi yapar
-Reklam-
0 oy
(2,773 puan) tarafından
Senin evine o bir akrabasını getirdiği zaman aynı şekilde agirla canım.  Bizler büyüklerimizin aynasiyiz
0 oy
(993 puan) tarafından
Bu nasıl bir tavır nasıl misafir ağırlamak gelen bile rahatsız olmuştur misafir baş tacı birde sizin taraftan akrabanız gelen çok daha ayıp olmuş sizde ve verirse onu yapın size gelince aynı şekilde ağırlayin sizi çağıracak olursada yine ons gore davranın 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 375 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pampers (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 455 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pampers (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.