Lütfen linçlicek olan hiç gelmesin linçlenmeye degil fikirlerinize ihtiyacım var
1 hafta olacak Bi tanıdığımız aracı oldu beni görmeye geldiler neyse oglan iyi birine benziyordu o da evlenmiş boşanmıs 2 cocugu var büyük 13 küçük 5 yasında büyük kendinde küçük annesindeymiş adamın maddi durumu cok iyi Azerbaycanda calısıyor 4 5 gündür de konuşuyoz neyse adam iyi hoş kafama yatmayan birşey yok herşey yolunda ama içimde birşey var adama ısınamadım belki erken belki birşey var ama bilmiyorum hani bir insani görünce içiniz ısınır ya ben öyle olmadım acaba zamanla ısınır mıyım hep mi böyle kalırım o da cok umutlu olacağına ama bilmiyorum içim hep buruk gibi lütfen fikir verin adam 35 yasında ben 21 yas farkı da az var birazda o kafama takılıyor oglu kendini cok kıskanırmıs benden bile yazları annesine gidiyormuş cocuk kısın yatılı ozel okulda annesine gittiğinde cocuk elbet anlatır babam konuşuyor evlenecek falan diye annesi doldurur bizle de kötü eder bu sefer adamla aram acıkır diye de korkuyorum acele etmiyorum ama Bi taraftanda boşverr zeliş calıs bak cocuguna diyorum aile sorunlarımız beni cok yoruyor ama kurtuluş olarak da görmüyorum evliliği