0 oy
125 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (209 puan) tarafından
Nohutum var aşurelik buğdayı kaynattım işte karıştırmasın kaldı

3 Cevaplar

0 oy
(9,658 puan) tarafından
Direkt cacık mantığıyla yaparız biz. Sarımsaklı yoğurt. Hasladıklarınız soğuyunca içine koyun, karıştırın. Buz ve nane miss gibi. Hiç yoğurdu pisirmeyiz
(2,685 puan) tarafından
Aaaa degişikmiş tadi ayni oluyo mu peki
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
Haşlanmış buğdayı yarı suya koyarım kaynatirim göz kararı yoğurt yoğurt bol koyarım içine un karıştır sıvı hale getiririm kaynayan suyla iliklastirip dökerim bir yandan da soğanları kavurun pempelesene kadar kaynayan çorbanın içine dökerim bizim orda aşotu derler onunda güzelce doğrar içine atarım tuzunu eklerim mis gibi çorba zenginleştirmek adına küçük köfte ve nohutta konuyor tabi
(209 puan) tarafından
Tşk ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 125 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 279 göst.
11 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 116 göst.
23 Mart 2023 Aile kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu

398,166 soru

11,907,171 cevap

36,036 kullanıcı

...