+1 oy
1,548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Atma olayı yok yanlış anlaşılmış kayınpederimin çöp kutusunda gördüm şu şekilde kkayınvalidemgilin evinde çekilmiş kayonpederimin telefonunda karşıda telefon özel bölgesi  çekilmiş bacaklarını açık şekilde şunları yazsrken titriyorum resmen boşluktayım kayınvalidem kilolu 

Görümcemide şu şekilde tanıdıö sırtıda çekilmiş orda yüzü gözüküyor hemen ardındada özel bölgesi var ordan anladım

28 Cevaplar

0 oy
(1,364 puan) tarafından
O evden gtsene sapık kayınpederle ndn yaşıyorsun 
-Reklam-
0 oy
(666 puan) tarafından
Konuştunuz mu eşinizle 
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Sus ses çıkarma diyenler ne yaşıyorsunuz? 

Önce gorumcene söyle sonra eşine söyle . 

Susarsan daha çok yapar .
0 oy
(993 puan) tarafından
Bu nasıl bir o.cocuklugudur ya okurken gerildim k.peder değil azılı sapikk resmen böyle kisilerden nefret ediyorum çocuğunu asla sevmesine bile izin verme eşinle konuş ama o da ailesi diye toz kondurmazsa al başa belayı bu kez iftira sana döner 
0 oy
tarafından
Ne ettin kiz daha ses çıkmadı senden 
tarafından
Bende merak içinde bekliyorum ne olucak diye.
tarafından
Yazamadım eşimle konuştum şuan yaşadığım şehrin köyündeler bakacak zaten izlediğini biliyormjş söyledim bak nöyle böyle herşey olabilir diye kayınpederim izliyor olunca zaten bizi felan uzak tutmaya çalışıyormuş ben anlayamamıştım ama bakacak eşim çöp kutusuna inşallah silinmez halancı durumuna füşmek istemiyorum
(97 puan) tarafından
Tepkisi ne oldu yok olamaz öyle şey falan demedi mi yani şoka girmedi mi direkt söyledin mi görümcemin resmini gördüm diye? Yoksa sadece açık saçık şeyler izliyor mu dedin? Kocanın tepkisini inanılmaz merak ediyorum nolcak acaba. İnş silinmez görüntü yaaa.
tarafından
İyi yaptın söylemekle sende mesafeni koru kizinida koru
tarafından
İyi cesaretini toplayıp söyleyebilmişsin. Ama eşin öyle büyük bi tepki vermemiş anladığım kadarıyla. Kafamdaki soru işareti kızı bile isteye mi böyle bi fotoğraf attı. İnsaAllah çözüme kavuşur ya.
0 oy
(66 puan) tarafından
Canim belki gorumcen banasinin telegonunu kullanip esine foto atmistir olamazmi sonrada sildi
tarafından
İnşallah canım kaç gündğr uyumuyorum inanki inşallah
(666 puan) tarafından
Bizi haberdar et canım yaz mutlaka buraya da
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Pos sahibi ses ver herkes meraktan çatladı ne yaptın
0 oy
tarafından
Konu ne ya anlamadım 
(4,473 puan) tarafından
Burda da ben :) konu şuydu. Gelin kayınpederinin galerisinin çöp kısmında görümcesinin özel bölgesinin ve sırtının filan fotosunu görmüş.  Bir de uygunsuz videolar izlediğini görmüş
tarafından
Görümce den habersiz mi çekilmiş peki
(4,473 puan) tarafından
Orası muallak işte .
tarafından
Offf çok kötü bir durum ya rabbim esirgesin evlerden ırak

Belki görümce oradan çekip eşine falan atmıştır kayınpederin haberi bile yoktur. Çok ağır bir ithamda bulunuluyor şu an bunun vebali ağır olur keşke ilk önce görümce ile konuşulsa mahremi bir şey sonuçta çok utanç verici

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 564 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Pasalarin annesi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,385 göst.
24 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde The New ♚ ツ (2,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 629 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,711 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,108 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,711 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,756 soru

23,669,977 cevap

309,513 kullanıcı

...